Skön kväll…

Ikväll ska jag ha en såndär skön hemma kväll där man kollar på gamla sköna filmer och softar. Nu dog den drömmen för morsan kom och skrek ” JALLA ALLA UT BAB EL HARA HAR BÖRJAT”… Tack miss boss. Hur som helst…Jag är verkligen en hemma tjej. Jag älskar att sitta inne och kolla på film och softa, visst jag ÄLSKAR att dansa och gå ut, men inget knäcker en skön hemma kväll. Är det bara jag eller finns det någon slags press på att ungdomar ska vara ute och dansa och synas på kort som man kan slänga upp på FB och säga ”kolla jag var ute och dansade och tog en drink, är jag inne nu?”.  Är man hemma ses man som en tönt. Då vill jag säga såhär, om det gör mig till en tönt att vara hemma, så då är jag TÖNT NUMBERO UNO! Stolt är jag också!

Jag och min söta kusin Mona under nyår. Saknar dig<3

Läs fler inlägg

  1. Min Kristallengala kväll!
  2. Igår kväll satt jag och åt..
  3. Skön dag.

Kommentarer