Skön dag.

Nu är jag i mitt hotell. Alldeles solo och har det skönt. Dagen har varit lång som sjutton, men jag har haft det bra! Dock blev jag rånad på 60 spänn av de där jädra boxarna i centralen, eller blev rånad på 120 men gjorde mission impossible för att få tillbaka hälften i alla fall. Pallade inte kriga mer:P Efter det luffade jag och några ”homies” runt på stan och såklart träffade jag på massa fina läsare! Ni är så snälla och jag blir så glad när ni kommer fram. Tack för alla fina härliga kramar haha. Ekram kalas ni göra den? Jag får komma den? Okej de räcker men Khadidje snack nu. Nu ska jag hugga av mina fötter och koka de i varmt vatten. Ouf va de värker:( Hur som helst, nu ska jag strax decka, men ska softa lite i min ensamhet först! PUSSSS.

Gammal bild på moi när jag jobbar hårt på radion!!!

Läs fler inlägg

  1. En dag på stan.
  2. Skön kväll…
  3. Jag är med i p3!!!!

Kommentarer