Pride!

Tjena mittfenor. Vaknade nyss och är riktigt äckligt död alltså. ”De va ju trots allt fredag igår höhö, de gick ju vilt till”. Jag va i säng klockan 23:00 . Wow, nattens drottning…not. Idag är det Sundsvall Pride i Sundsvall, skulle vara kul att gå för att visa sitt stöd för att alla ska ha rättigheten att välja vem de vill vara med, men jag är äckligt trött. Jag förstår mig verkligen inte på människor som ska sitta och lägga sig i andras liv. Vill Torkel vara tillsammans med Sverker så ska Torkel få göra det, varför ska jag lägga mig i? Människor måste inse att alla inte kommer att välja den livsstil som man själv har, och att det är bara att respektera det. Hur kan man förvänta sig att man ska få respekt om man inte kan respektera andra?  Jag har ett par homo/bisexuella vänner, och inte sjutton ser jag någon skillnad på dem. De är precis som alla andra!

Läs fler inlägg

 1. Ska papperslösa ha rätt till vår vård?
 2. Shopping dags!
 3. Storstan vs småstan

Kommentarer

 • So true! Lägg er energi på positiva saker istället, som kärlek :) Låt andra leva sina liv som de vill, bara ingen kommer till skada.

  —————-

  petitelicious.blogg.se – en inspirationsblogg för tjejer under 160 cm eller om du har små fötter!

 • Okej, (ta inte detta på fel sätt nu) men om du är muslim så borde du kanske inte skriva saker som går emot Gud och Koranen. Det finns många småtjejer (muslimer) som ser upp till dig och skriver du något sådant så kommer även dom tänka och tycka på ett sätt som man inte ska. Gud har förklarat noga vad som hände med Loots folk, om du kommer ihåg? Ville bara ha detta sagt, för det du skriver och lär ut till andra (som är dina åsikter och som går emot Guds): allt detta kommer du få bära på Domedagen och det kommer inte vara till din fördel :/

 • johanna

  ”Vill Torkel vara tillsammans med Sverker så ska Torkel få göra det,”
  hahaha! klockrent!

 • Basta du nagonsin har sagt.. Torkel ska fa va med vem han nu vill vara!! E sjalv troende katolik, o tycker det e skit lojligt med folk som skyller pa sin tro for att hata pa andra.. Om man ar en bra manniska sa ar det vall det anda som e viktigt.. O det ar det som Gud kommer se till slut nar ”domedagen” kommer.. att man e bra manniska o visar alla manniskor respekt o karlek!

 • Bra sagt! :)
  Till de som inte tycker man ska säga så om man är muslim.. Kanske står det så i koranen jag vet inte, men enligt bibeln är det också en synd att vara homosexuell, ändå finns det homosexuella muslimer och kristna. Alla tolkar religionerna och texterna olika och en del lever kanske inte helt efter de olika böckerna, men är religiösa ändå. Det finns inte en tolkning, ett sätt, även om många såklart tycker deras sätt är rätt. Det gäller allt möjligt, inte bara sexualitet.

 • ehh seriöst! Om du verkligen är en muslin, en troende muslim som har läst Koranen, och har din ”islam skola” och allt det där. Borde du inte då ha vetat att detta går emot guds ord?, att gud har förbjudit sådant?.. man kanske inte ska se ner på dem eller ”misshandla”, men STÖTTA??? det är ju så jävla mycket emot det du försöker visa oss att du kan!
  du har väl läst vad som hände med loots folk?-.-

  ps.och glöm INTE att komma på värsta bort förklaringen som VANLIGT!…

 • MaryJet spelar ju ikväll! Det kan du väl inte missa!?

 • HAHAHA! Gina asså jag älskar alla namn du skriver om ”Torkel” ”Sverker” HAHAHAHA! OMG! Mina föräldrar döpte nästan mig till Torsten när jag var lite…. Jag hoppas de säger så bara för att skrämmas! :-S :-S :-S

 • Zina

  Hörrini som säger att hon är muslim blabla. Hon säger att man ska RESPEKTERA dem, man behöver inte ACCEPTERA alla människor i världen men respekt är otroligt viktigt. Islam förespråkar att muslimer ska RESPEKTERA andra människor och andra religioner oavsett hur man själv lever. Vad som är rätt för dig behöver inte vara rätt för alla andra 6 miljarder på denna jord.

 • anonym

  jag håller faktist med A H L A M .

 • ZINA: vi har inte heller sagt att hon inte ska acceptera dem, utan inte tycka att det är rätt! det går emot islam.

  Lika mycket som du försår henne så jävla bra kan du väl ta och förstå det vi menar !!!!!!!!!!!

 • Men det går væll också emot Islam att inte respektera alla mænniskor så som dom ær? Annars skulle det værkligen vara konstigt, før Allah har væll skapat dom homosexuella också precis som han har skapat dom hetrosexuella mænniskorna?

 • stia

  sara sara sara din patetiska nolla…du verka ju inte bva bättre muslim om du sitter och snackar skit om tex kissie på din blogg..du vet att det är haram att baktala?

 • Hur kan ni komma med era kommentarer om att det är fel att vara homosexuell, varför låter inte koranen ( och bibeln ) människor få älska vilka dom vill?

 • Bra perspektiv. Även jag ser på alla som individer.

 • MisssD ..

  Asså? Vad har Islam med saken att göra? Har gud sagt att man inte ska säga det man tycker eller? :) Asså pliis väx upp ifrån de där.. Alltid när man säger något så tar ni in gud på saker och ting! Lägg bara ner! Gina du har helt rätt, alla är människor trots allt! :) Och ni andra, visa respekt eller så skriv inte alls..

 • Johnny

  Det är obegripligt att det fortfarande finns folk i Sverige som är religösa och tror på sagor som skrev för 1400-2000 år sedan av folk som inte ens visste att jorden var rund. Judar, kristna, muslimer etc är bara trams och larv, ingen intelligent människa tror på sådan smörja, bara vidskepliga dårar tror på tjafset. Tro på dig själv i stället och sluta med Gud och Allah snacket annars blir ni betraktade som idioter.

  Pride festivalerna börjar bli jävligt tjatiga, vem bryr sig om du är hetro eller homo? Absolut ingen bryr sig om saken. Homosexuella har haft lika rättigheter som hetrosexuella hur läng som helst, hur länge skall vi hålla på och ägna oss åt oväsentligheter? Är det inte homosexuella så är det negerbollar, könskvotering, könsneutrala toaletter, zigenare och mängder av meningslöst skit som ingen ändå bryr sig om, utan Mona Sahlin förstås som fullständigt tappat greppet om verkligheten.

 • anonym

  Asså jag fattar inte att alla ska vara på gina, (inte alla men de som e det). Det ända hon säger är att man ska respektera alla människor oavsätt de e homosexuella elr inte, så även om det e ”fel” att vara det, så bara ett ord RESPEKTERA !!!!

 • Robinn

  Okej. Jag har inget emot någon i hela världen. Man får vara den man vill. Absolut!!
  Men muslimer bor i Sverige, och enligt koranen så står det att det är skamligt att vara homosexuell. Och i Sverige så är det ett brott att se ner på homosexuella eller förstöra för dom. Det är samma sak med de religösa. Vad man än är så får man inte se ner på dem eller misshandla dem. Så jag tycker att rasister ska lägga ner med det dom gör, och låta alla invandrare vara, och så tycker jag att de muslimer som har emot homosexuella ska följa sveriges lagar och respektera homosexuella! För Sverige respekterar er och låter er bo här och vi låter er ta med eran religion hit.

 • Maria

  För det första har ju Gud uppenbarligen skapat homo och bisexuella och inte bara bland människor utan inom alla arter. För det andra dömer inte Gud, iallafall inte inom kristendomen om man läser Bibeln ANDRA TESTAMENTET. Jesus går emot massor av saker i första testamentet och om man är kristen ska man följa Jesus och det han sa. Jesus sa att alla människor är välkomna till Gud även mördare. Var är den där domen?? Domen ger man sig själv om man vänder sig från Gud och skadar andra människor. Om man som jag är bisexuell och tillsammans med en annan tjej har jag inte vänt mig ifrån Gud tvärtom jag bejakar de talanger och gåvor Gud gett mig och jag bejakar den sexualitet Gud gett mig och jag ger kärlek till min flickvän och gör henne lycklig och hon gör mig lycklig. Ni kristna som inte fattar det har vänt er från Gud och Jesus budskap :p

 • Sergo

  Bara för att hon är muslim så betyder det inte att hon följer Koranen som en slav. Hon är ingen fundamentalist.
  Jag vet INGEN kristen, muslim, jude etc. som gör exakt allt som den heliga boken säger åt dem att göra.
  Jättemånga muslimer dricker, många judar och kristna bryter mot de 10 budorden varje dag. Sånt är livet.

  Alla religiösa böcker säger emot sig själva hela tiden. De är emot homosexualitet, men du ska ändå respektera alla och behandla alla likadant. ”Älska din nästa”, ändå ska folk kriga hela tiden. Japp japp.

 • man ska inte använda sin guds namn för att visa hat, det är han som ska dömma och inte du, gud har förståelse för vår sitvation pga att vi inte kan välja sexualitet, och han måste nog också skapat den, allt har en mening det visar dett till och med på det fysiska hållet.