Palla provocerande bloggar!!

Är jag den enda som verkligen ledsnat på provocerande bloggar? I början var man som beroende, man kollade hela tiden och drogs till alla bråk, lögner, skitsnack och de konstiga trenderna. Fastän man visste att allt var bullshit, var man tvungen att kolla. Nu har det helt vänt för mig. Åh vad booring det är, jag har slutat att läsa de helt. Efter ett tag märker man att det bara är samma sak hela tiden. Samma skitsnack, samma tråkigheter, samma omogenhet och man vet att allt är fake.

Det känns som att en ny trend har växt fram, en trend där det är inne att vara smart, inte snacka skit och att man är nöjd med sig själv och inte trackar ner på andra. Så ska det vara, jag hatar när man trycker ner andra för att de är annorlunda än en själv. Var nöjda med det ni har, snacka inte skitsnack och var ÄKTA, så kommer ni långt ska ni se. Allt skitsnack kommer att bita er i lilla rumpan sen och man slutar upp helt ensam och har ont i bakdelen, vilket inte är värt det alls!

Jag och min bästa vän Hagrid. En mer äkta människa kan ni inte hitta. Jag älskar att fläta hans hår och sedan sova på det varje natt..det luktar liljekonvalj..

Läs fler inlägg

  1. Makten ligger i dina händer!
  2. Vilket rån!
  3. Livet i förorten

Kommentarer