Mummel kurs någon?

Godmorgon Sverige! Sitter på jobbet nu och har as ont i min lilla mage.  Önskar att jag kunde skära upp den med en slaktar kniv och ta ut det som gör ont. Sedan lugnt och sansat sy ihop den med en arabisk lillfinger nagel…Hade nyss en intervju med Radio Norrbotten vilket gick jätte bra. Hojta till om ni hörde mig…

Sen vill jag meddela  att jag får flipp på hur piloten ALLTID ska mumla och att man ALDRIG fattar något de säger. Kom att tänka på det nu . ”Wewcomp to karrarourou airlines we hope plest flajt fur passander karra barra lurri lou…” Samma med tåg och dem som jobbar på flygplatsen!

A-”Hej jag skulle vilja jobba inom färdmedel som flygplan och tåg”.

B-” Tyvärr, du har inte gått en 100 poäng mummel kurs på universitetet, vi kräver det här.”

A-”Fan.”

Jag och min soulmate Nada här om dagen!

Läs fler inlägg

  1. Jag har så ont:(
  2. Är jag gravid?
  3. Palla provocerande bloggar!!

Kommentarer