Movie night!!!

Hej allihopa! Jag och kusinen var nyss ute här i Stenhagen och gick och köpte lite godsaker för att ha en liten movie night! Påväg hem från affären mötte vi upp en flock av riktigt sköna läsare som alla ville ta kort. Ni Uppsala läsare är så himla sköna alltså, en av de fick för sig att bära mig,stackarn höll på och dö hahah. Skicka alla bilder till anagina@live.se så jag kan visa resten hur fina ni är!!!

Nu är jag riktigt himla peppad, för vi ska troligen kolla på filmen ”Snabba Cash”. Jag har nästan läst ut boken, och wallah jag är helt fast i den där knark världen. Jag tror att jag är någon himla expert nu,så fort någon kör en riktigt fin bil eller har vissa kläder så börjat Gina leka CSI och spekulera… ”Är det kokshandel? Är det vapen de säljer? Säljer de tunga eller lätta droger?”. Man ba lugna dig Sherlock… Juste, vill tipsa alla er hiphop älskare att besöka min vän Basses blogg( är du nöjd nu Basse?).  

Läs fler inlägg

  1. Vi passade aldrig in.
  2. Vilket rån!
  3. Ångest natten.

Kommentarer