Lite White party bilder..

Nu när jag ändå sitter på Amirs dator så tog jag mig friheten att sno lite bilder…

Vi alla utanför limon.

Jag och tjejerna

Läs fler inlägg

 1. White party!
 2. Khadidje – Svenskar pratar mycket och lite
 3. Klar med mötet!

Kommentarer

 • Martina

  hur kommer det sig att du har kort på dig när du tidigare nämnt att du varken får eller gillar att gå klädd så?

 • ta bilden från kenzas blogg på dig och henne den är as fin:)

 • smr

  Vart är jag då?! Kom inte jag med på någon av bilderna.. :(

 • lina

  du är jätte söt mashalla 3aleyki diggar dig riktigt mycket :D

 • gina! hur känns det att ha träffat rosanna nu? var hon läskig?

 • Heyy

  Det är ramadan. och man ska ha respekt för detta som muslim. (om man är troende så att säga) Helt upp till var och en.

  Men i ditt fall, hela din blogg eller det mesta är ju baserat på att ”ta bort fördomar om islam” Men tror du att du gör det med dessa inlägg ? (Inne för att jag tycker att du tar bort fördomarna med dessa videos heller, fattar inte meningen med dem?)

  Men till saken nu; Varför fasta egentligen när man är på en fest där det befinner sig manliga strippor? Haha asså…du säger så mycket att du försöker göra ”något bra” till samhället och fördomarna, men icke sa nicke : ) Ps. har inget emot dig. Men detta är min personliga åsikt!

  Kramis!!

 • Du vet väl att det är Haram att gå ut och äta på restauranger och sånt när dtä r ramadan under fastan? VArför fastar du inte enS? du som sitter och snackar om att du är religiös hit och dit. Du skriver bara, men du gör INGET av det? Tycker dt är patetiskt. Lak förut gilladej ag din blogg, men nu märker jag att du inte gör något av dt du säger!

 • omg?

  Hur kommer det sig att du har så kort klänning när du gång på gång sagt att du är jättetroende och att du itne tycker om att visa hud…du verkar precis göra det du sa att du inte gör i en av dina videos, nämligen smyga runt och göra saker du itne skulle gjort annars om dina föräldrar var med…tänk på hur du framstälelr dig själv, ingen gillar moraltanter som själva inte lever det de lär.

 • Så fina bilder :)
  Men Gina, kan du inte visa upp lite mer bilder på din outfit som du hade på festen :)

  Kram Rita!

 • skönt! den där anonyma bergstrollet har inte komenterat,,,det här
  Mera radio Ana gina där passar du,

 • =)

  Hej, inget illa. Det är ramadan och du går runt med en kort klänning. Fy på dig Gina. Seriöst,vad säger dina föräldrar? Du har en stor käft, när det kommer till dig själv så gör du vad du vill.

 • alexandra

  hej gina min bror sa att du va i collage han jobbar i garderoben :D

 • God kväll söta..Söt blogg du har :)

 • tilldig

  Shit du har förändras som alla andra du gjorde allt det där om o jag e muslim jag e inte som alla andra kanske bara för att du ska få läsare? jag vet inte vad det än är så vill bara säga glöm inte bort dig själv och vem du är för det känns som du har tappat bort den ”riktiga du” Du pratar om stora saker i islam när du inte än utför dom grundliga sakerna t.ex. börnerna jag vill bara påminna att profeten sade dom som inte ber är inte en va oss och det verkar inte som du ber inte äns under ramadan(du har nagellack)

 • guy fawkes

  du som skrev över det finns aceton….imbecill

 • Nadja

  Hej Gina!

  Du har verkligen varit en stor chock för oss alla muslimer.
  som sagt alla muslimer är inte troende, men det jag har tagit fakta är att du är en sådan troende muslim. Du som alltid talar om islam, hur själva religonen är uppbyggt osv.och det du vet är att folk läser din blogg, men det som du gör förstör ordet islam. Denna religon bygger inte på lögner eller sitt eget religösa sätt. Gina du måste verkligen skämmas, du kanske leker religös men du är inte som du tror att du är. tex dina föräldrar, hur kommer de att reagera när de ser dig så där klädd, lättklädd? kort klännig? okej…. så här är det, vi förstår att du ej har sjal, men det säger inte att du ska ha den friheten som alla andra har? jag menar en muslim? en kvinna som är muslim och som ej har sjal har sina gränser, om de vill ha på sig något fint och välklädd så är det att inte klä sig kort. jag tror inte att dina föräldrar är glada att se dig så klädd, och nej i en klubb? en väldigt troende muslim som är kortklädd och befinner sig i en klubb och med vad? strippor omkring sig? Du får ursäkta mig Gina…. men vad fan håller du på med? Du säger att du fastar och att du inte tänker bråka med lila paow för att det är ramadan? jag tror inte ens att du vet vad ramadan bygger upp på? seriöst? du kom till stockholm för att jobba, det är okej och bra, men gå till en klubb? under ramadan? I den heliga månaden skall man fasta, läsa koranen om man kan läsa arabiska, om man inte kan så kan man alltid lyssna på koranen. ändå om det inte var ramadan man får ändå inte gå på sådana klubb?…
  Gina när du ser stripporna rulla förbi sådär så kan du väll visa ditt personliga och gå ut med respekt, tala för dem att du inte får se på sådana saker. du kan tacka dem med respekt och därifrån? vad gör du…. jo stannar och kollar på strippor …… haha och nej fastar? jätte trevligt, jag tror inte någon av er vet vad islam bygger på?

  GINA SLUTA SKRIV OM ISLAM DÅ…….. NU HAR DU GÅTT FÖR LÅNGT, VI SOM TYCKTE OM DIG FÖR ATT DU VAR VERKLIGEN DEN TJEJEN SOM VISSTE ALLT SOM SIN RELGION? MEN SOM SAGT DU VET INGETING?

  förlåt men dina föräldrar borde se det där…. tex klippet vad du tycker om att se på stripp?

  vet du vad gina? det ända du vill är att vara känd? sjunger`? speler dum som khadjeje och jag vet inte vad, du är inte rolig längre, du är bara löjlig och en uttråkad person, du skämmer ju för fan ut dig själv? folk skrattar seriöst bakom skärmen när man ser ditt riktiga du? du är falsk, det är sannigen, paow har ju all rätt om dig, inte för att vara rasist utan hon ser ju vad du håller på med. Därför skrattar hon åt dig när du beter sig sådär med dina videos och allt annat.

  hoppas du fick en fet goddiebag, för det var det du ville få, därför gick du på festen, för vad fan går man annars i en klubb med strippor? men som sagt man vet aldrig med dig. Du vill bara ha pengar MED HJÄLP AV OSS LÄSARE. du vill vara känd som de andra bloggarna….. och du vill vara som dem, det märks, klubb och stripp. och sedan snacka skit bakom rygg på dem.

  Jag hade verkligen inget illa mot dig förut men nu har jag verkligen det, det jag tycker gina är att du slutar skriva om islam , för du vet ingeting om det ,på det sättet hur du beter dig. om du vill fortsätta blogga skriv om ditt privatliv eller liv istället som de andra bloggarna. då tjänar du kanske mer eller mindre.

  jag hoppas att hela stockholm eller hela sverige har ínsett hur falsk du är GINA. FALSK!!!!

  Jag hoppas att ångrar det du har gjort!

 • omg?

  Där satt den Nadja! Kunde verkligen inte sagt det bättre själv.

  Gina,du tycker kanske dina läsare är för hårda och attackerar dig osv. men sanningen är den att det var DU SJÄLV som gav oss läsare bilden av dig som troende, men samtidigt modern muslim. Många av oss tänkte då: äntligen, änligen någon som kan visa samhället att muslimska tjejer kan vara framåt och ambitiösa men ändå trogna och praktiserande muslimer, det är just därför många läsare undrar varför du förändrats så mycket under så kort tid.

  OFTA kändisskap och goodiebags sätts framför islam, och det under ramadan…kom nu inte och klaga på att dina läsare är outbildade förtryckta burqabärande extremister, för det är jag verkligen inte, men du har ingen annan än dig själv att skylla för denna respons du får på ditt nya jag.

 • A

  KAN ALLA BARA SLAPPNA AV
  ni e så jävla avundsjuka på henne som fått så mycket uppmärksamhet. GINA ÄR GRYM, OCH UNIK.

  Vi alla älskar dig Gina, du är så otroligt vacker och rolig.

  OCH OM HON HAR PÅ SIG EN KLÄNNING??? HALLÅ HON E PÅ BLOGGMINGEL? who the fuck cares? Ska ALLAH straffa henne nu?

  skäms på er alla ni som sitter bakom datorn och klankar ner på henne och att hon e ”sämre muslim” nu.

  Ärligt talat, jobba med er själva och sluta döm andra.

  Gina – stå ut och keep up the good work. Du e för bra!

 • Isra

  du har värkligen no respect för islam eller ramadan…dina föräldrar borde skämas över dig tssss….du är ingen muslim…islam är som ett lesak för dig

  du är inte den jag trode..nice jobbat

 • nora

  gina glöm din religion du frstör för oss andra religiösa…bli kristen eller något…jag tror att alla muslimer har fått chock just nu..om jag var din morsa…shit va arg jag skulle ha blivit…jag hoppas att du tänker när du läser allas komentater och om det inte påvärkar…så har du antingen ingen hjärna eller så är du inte den personen som jag trode att du var…folk stog up till dig särkilt muslimerna

 • ...

  asså är det är problem att hon har4 kort kjol elr dånt det är hennes liv och bara för att hon har kort klänning så kan ni inte bara säga att hon inte är muslim har ni problem asså varför dömmer ni folk asså bry er inte det är inte er problem och en sak till slänger er i väggen mothhaaafuckeeers

 • Lasse

  du har kort kjol haram!

 • fatty

  Amen herregud, driver ni? .. Okej hon hade på sig kort klänning och gick på en klubb under ramadan… GÖR DET HENNE MINDRE MUSLIM FÖR DET? .. hon kan fortfarande be och fasta av hela sitt hjärta.. för jag ska säga er en sak.. det finns tjejer som bär sjal och ber varje dag men är de falskaste människorna någonsin.. men när vi kollar på de så tror vi att de är jätte religiösa och ”bra” människor när de i själva verket inte ber och fastar av hela sitt hjärta, de gör det av fel anledningar,avsikter osv.
  Tror faktiskt att många är avundsjuka för att hon har kommit långt och visst kan man förstå att man kanske blir irriterad om hon snackar om att hon är JÄTTE RELIGIÖS och sen går och har på sig kort osv. Men seriöst man e fortfarande muslim, det man gör och hur man beter sig är mellan sig själv och Gud och ingen annan vet ngt åh kan säga ngt. Egentligen ska ni inte ens bry er om hon fastar eller inte, det är mellan henne och Gud. Hon har ingen att berätta för er varför hon inte fastar t.ex.

  Och sen helt ärligt? .. ”wow hon har naglack och hon ber” veeem bryr sig!.. Sluta noppa ögonbrynen också helt ärligt. Man kan fortfarande be till gud av hela sitt hjärta och med rätt avsikter, men wow naglack hahah! lägg ner nu!

 • zahra

  inget illa menat mot dig, du e grymt rolig och diggar din blogg, men jag trodde du inte hade så korta klänningar på dej?

 • Soso

  Jag är muslim men tyvärr fastar jag inte och det är inget JAG behöver förklara för någon. För i slutändan är det JAG som får stå för det. Däremot är jag en god människa året om och jag älskat att hjälpa folk, det får mig helt enkelt att må bra! konstigt va? haha

  Ni som sitter och ger Gina dålig kritik, hur mår ni egentligen? Ni lever säkert i en bubla där ni tror att ni är rätt o ni gör rätt, hell no! har träffat många av er o vet exakt hur ni fungerar. Det får er o må bra o tro att ni är bra när ni snackar skit om andra, Wake up please….

  Innan ni lägger upp onödiga kommentarer om att hon är en ”dålig muslim” vem fan är ni som ska döma, jag trodde att de bara fanns en gud? Ni är Välkommna att lära ut, vara goda förebilder men inte sitta o döma!!!

  Att gina gick på festen kanske ingick i det hon håller på me (bloggandet) och så bara några saker till:
  1. var glada att Gina åtminstonde är en bra förebild för muslimer
  2. Hon gick på en fest, går inte ni på fester? en muslim är en muslim, spelar ingen roll vilken månad.
  3. Det viktigaste är att man inte skadar någon, inte att man går på en fest? haha!!!

  Var goda människor, få folk o må bra så mår ni bra :)
  Peaaace på alla fina

 • Emmy

  Först, Gina du är grym på allt du gör. Ville bara säga det.

  Sen, kom igen folket. Jag är inte troende, men om gud finns, vare sig det är den kristna guden, Allah, Buddha eller Vishnu och Shiva, tror ni inte att de har bättre saker att bry sig om än att döma hur korta kjolar folk har? Det är väl viktigare att vara en sjyst människa, behandla folk väl osv. Tror verkligen inte gud vid domedagen kommer säga ”Jävligt fin människa är du Gandhi men jag har ett kort på dig här när du har en lite för kort klänning så du får inte komma in i paradiset, sorryyy spelar ingen roll om du skapade fred”.

  Försöker inte kränka någon men snälla vad spelar det för roll vad man har på sig?

 • hej

  asså snälla låt henne vara? Vad är grejen med att sitta bakom en skärm och lacka sönder på henne? Inte är det ni som bestämmer hur hon ska bete sig eller inte?

  Som Gina skrev i sitt senaste inlägg, hoon är ju bara en helt vanlig människa som är muslim. Det är ju inte precis som om hon är eran talesman??? Låt henne va och kolla på er själva istället..

 • sara

  Men shit, har ni troende muslimer inget vettigare för er än att klanka ner på andra? snacka om att göra små problem till stora. stressa av, bekymra er för världsfreden eller nått istället. Där om nånstans behövs erat engagemang.

 • Najda, din feta jävla kossa bakom skärmen. Skaffa dig en egen blogg och gör det som Gina gör bättre. Om du lyckas kommer jag kyssa sig i din håriga röv!

 • ´ZEINAB

  Är det inte bättre att inte ljuga för folk att man aldrig har kjol och så än att ha på sej tex nikab och vara en värsta muslimen ever hon ljuger iaf inte och sägger jag stack te festen med nikab på sej hon är uppriktig och vågar visa. Inte som vissa muslimer jag påpekar ”vissa” så att ni int sitter me munnen öppen och tror jag menar alla iaf vissa muslimer fastar och går te skolan äter på lunchen äter i cafeeterian och kmr hem och säger mamma jag fastar fortfarande alltså döm inte andra när ni inte vet hela storyn ! snälla bara sååå onödigt!

 • thihi

  assååå ooommmg , asså okej att hon gick på en fest lixom woow , litet undantag går väl plus de där med att hennes klänning e kort `. hallå`? vi lever faktist på 2000 talet , och klänningen va jättefin:) orka överdriva , det kallas fashion :p orka va m3a-ad , man säger så på arabsika om man inte tycker om kortkort osv såna saker asså:p take a chill pill or something. herregud

 • fatty

  jag håller med soso alltså. Tungt sagt!

 • sara

  kan ni hålla tyst era taskiga apor och om hon har en kort kjol det är upp till henne och på riktigt hade hon inte en kort klänning utan den hade bara gått upp! och du nadja tro inte att hon kommer att ångra sig och gina är inte falsk!!!!!
  JAG BLIR FETT ARG NU BARA FÖR ATT NI SKRIVER SÅNA TASKIGA KOMMENTARER ( INTE NI SOM HAR SKRIVIT SÖTA KOMMENTARER )

 • They can't hurt you unless you let them.

  du är bäst ana gina, :D fuck dem andra, bara avundsjuka på dig.

 • HALLÅ? Hon är i Sverige, inte i Saudi Arabien, och det är upp till henne att bestämma, hon är över 18 år, och ni har inte sett hennes föräldrar, dom kanske låter?

 • Åh Gina!! Kolla vad alla idioter skriver, det är alltid dom som förstör för oss andra! ”Du har inte den frihete som alla andra gina” Vem fan säger så?!

  Kolla här det är inte svenskarna det är fel på det är dom här araberna som har föör staraka åsikter om islam! Som till och med kan sitta och kommentera vad DU får och inte får göra! Och som sitter och säger att du inte är någon bra muslim?! Seriöst dom borde skämmas!

 • sofia

  Okej jag tror detta kommer bli ett ganska långt inlägg men läs ‘& förstå ;
  Ni har INGEN alls respekt för henne? Ni kallar henne icke muslim ni vet att det är tusen gånger så mycket haram att kalla någon det än att äta hela ramadan? Jävla patetiska människor som dömer folk utan vad dom SER, jag bli så jävla trött på såna människor. Själv skulle jag aldrig tro att ni bakom daton ens får gå ut. Era föräldrar stänger säkert in er i ett rum , därför så kommer ni & klagar på att andra muslimer också ska bli behandlad som er. GUD alltså! Hon skippade en dag ramadan, vad FAN vet vi? Hon kanske hade en anledning till det? Asså sluta döm utav vad ni ser. Hon har kort kjol so what? var glad i alla fall att hon inte klädde sig som en strippa. Ni ska bara se dagens muslimer, dom röker dricker & går ut & festar när dom typ är 11 , men det värsta är att dom gör det bakom ryggen på sina föräldrar. Det hade varit en annan sak om deras föräldrar visste. Nu så vet ana ginas föräldrar vad hon gick, och vad hon har på sig. Det är inte så att hon går bakom ryggen på sina föräldrar omg! Jag tycker att det är skit bra att stå för att hon är muslim, nu för tiden skäms unga muslimer för att vara muslim! och jag slår vad om att hon är bättre muslimer än er bakom datorerna. Egentligen handlar det inte om vem som är bäst det handlar om tron. Gud bryr sig inte vem som gör allt bäst utan det handlar om vem som gör det för sin egen skull, som gör det från hjärtat. Man kan inte tvinga någon till någonting. För då gör inte personen det från hjärtat. Så snälla allihopa som klagar på att hon inte är muslim. Hon ber hon fastar? hon gör nästan allt. Men ibl har gud inte gett os möjligheten till att tlx sätta på slöja. I det här samhället är det svårt, och när vi pratar om sverige är det väldigt svårt. Själv bär jag inte slöja men jag verkar veta MYCKET mer än er. Jag ville bara skriva av mig. Men ni få ha en trevlig dag
  / S

 • Gabi

  Kenza.. damn henne vill man bara säga hej till.. sen vända ut o in på haha

  Angående all religion snack så tycker jag din religion är mellan dig och din Gud. Vi behöver fler tjejer som Gina.. gina gina gina, jibna aroz o gina hahaha

  Sköt er själva, era hycklare..

  PS: Vi behöver inga radikal muslimer i Sverige.. Finns länder som passar er radikal fanatiker bättre än Sverige.

  /suryoyo

 • HAAAAHAHAHHAHAHA såååååå jävla skrattretande. Sluta klaga på henne! Hon får förfan ha vilka kläder
  som helst på sig! lägg ner vafan..

 • abir uppsala

  hallå alla tjejer!!!
  varför överdriver alla, jag är en muslim tjej som fastar och ber 5 gngr per dag, min mamma har sjal på sig och den här klänningen gina har på sig är en helt vanlig klänning som vi alla tjejer även muslimer har på sig jag har själv sett vad muslimska tjejer brukar ha på sig…de har på sig värre än Gina klänning..jag respekterar hennes ärlighet och hon kunde skippat att visa oss bilden men neeeej hon gjorde inte det så kom inte och säg att hon gömmer o att hennes föräldrar inte vet något…ni alla tjejer där ute ni veeet själva att ni tar på er värre…vill ni att hon ska ut på bloggfest med abaja eller jolbab…tänk efter själva:D

 • Jag tycker att ni kan hålla käften ursäkta !
  Ginas kläning åkte upp herregud .!
  Det är ginas liv och ni behöver inte lägga er i allting hon gör?!
  Jag är själv muslim och kommer ifrån palestina osv..liksom det är ginas liv ..
  Och ni har egna liv som ni inte behöver lägga er i ellehur ?! elr ljuger ja?
  Jag fattar inte hur ni kan skriva så till gina ni vet så jävla väl att hon är en tjej som respekterar alla och älskar islam osv det borde ni vet ni som inte vet!
  Tycker dessutom att ni ska kolla på er själv och se om det är något fel på er eller inte!
  JAG MENAR DE LIKSOM HENNES KLÄNNING ÅKTE UPP?!
  FÅR MAN INTE GÅ UT OCH FESTA PÅ RAMADAN EN DAG ELR ?!
  vart i från araber tänker ni ifrån och lägg er inte i hennes liv
  Lev ditt liv och skit i andras !
  det är ju ramadan och svär inte bra men SÅ ÄR DE !
  ha de bra OCH RAMADAN KAREEM!

 • arina

  åhooooooo spela över ni också, låt tjejen vara

 • The S

  fight fight fight HAHAHAH ni är störda på riktigt. enda anledningen till att jag har fler killkompisar än tjejer!

 • pie

  nadja och omg: lugna ner er. Gina, precis som andra människor får tolka sin religion hur hon vill, det är hennes sak, har ingenting att göra med er, så sluta irritera er så mycket på allt och alla innan ni får hjärtattack. själv kommer jag från bosnien och är muslim. min familj och jag tolkar islam på ett annat sätt än många andra muslimer, men det är ju upp till oss. jag har på mig kort klänning när det är sommar, (följer logiken när det gäller mina kläder) men vad har det att göra med min tro?? jag skrattar bara när folk tar reda på att jag är muslim och det första de säger VARFÖR har du ingen slöja? Ironiskt hur de tänker mer på såna regler, än vi som kallas för muslimer. Kom ihåg bara att din tro handlar om det du har i hjärtat, och att guds existens är en filosofisk fråga, och sånt har ingenting att göra med vilka kläder man har på sig, eller om man gillar att festa då och då eller om man dricker. (jag dricker faktiskt inte, men jag kritiserar inte dem som gör det.- Man får göra vad man vill, så länge man inte skadar ngn annan. )

  Gina: snälla fortsätt med det du gör. Du har enorm talang, du får mig att skratta/tänka/ifrågasätta… Låt inte ngn stoppa dig! :)

 • Yasmin

  Tycker om din blogg gina men visa hänsyn till att de ramadan, du fastar och ber säger du, sen går ut på fester, lite hyckleri tycker ja

 • MIKI

  GINA!!!! En sak vill jag bara säga!!!!! SKIT I ALLA IDIOTISKA KOMMENTARER!
  DU ÄR BÄST OCH DET FINNS INGEN SOM DIG O DET LOVAR JAG!
  Jag fattar inte alla som säger ”du är ingen bra muslim” BULLSHIT!!!!
  Du är en otrolig människa och jag ser upp till mest av alla bloggare och en sak jag avgudar med dig är vilken bra människa du är. Jag har lärt mig mycket om saker o ting just i din blogg. Egentligen skulle jag kunna sitta hela natten och bara ösa fina kommentarer över dig.
  Det handlar inte bara om att muslimer måste sitta hemma och be och läsa koranen! NEJ! Gud ser vad du gör och du kommer att belönas. Det finns så mycket mer än så. Så bry dig inte om alla som skriver en massa skit snack. Du vet hur bra muslim och bra människa du är själv. Va den du är och alla andra bara önskar att dom va som du. Om du inte hade varit den du är hade du aldrig kommit så långt som du gjort och du kommer att komma mycket längre. Jag älskar dig GINA du gör mig så glad med dina roliga videos…..Ibland när men e deppad och går in på din blogg och ser en rolig video så förgyller du min dag….
  Va den du är och du är bäst!!!önskar faktiskt jag kunde träffa dig en dag för du är en unik person!! många pussar och kramar till dig
  Ramadan karim till dig också:)

 • Jag håller med Miki ovan. Du har fått en hel del idiotiska kommentarer ovan.

  Fortsätt blogga om Islam, och för guds skull – FORTSÄTT BÄRA KORTA KLÄNNINGAR – bara för att jävlas med idioterna det vill säga.

  You go girl.

 • Alex

  Det är rätt roligt hur vissa folk tycker att Gina gjort ett bra jobb, vilket du har Gina, du är fantastisk!, och sen säger att Gina förstör synen på islam genom att bära ”kort” (Kom igen.. Så kort är den inte.) klänning.. Vänta lite.. Är det inte NI som går tillbaka till idiotin nu? Nu är det ju ni som bidrar till fördomarna om att muslimer är förtryckta och inte gör/klär sig som de vill.. Way to go..

 • Hej Gina! Jag undrar bara var har du köpt din vita klänning?
  Jag kan inte hitta en i vit eller svart, det finns bara brun eller grön :O

 • Anaheita

  Det är sådana som Nadja som får en att vilja rösta på sverigedemokraterna fast man aldrig tänkt tanken förut. Vad gör du i Sverige Nadja? Flytta gärna till Iran eller Afghanistan då hade dina föräldrar varit stolta över dig! Eller iofs då hade du blivit bortgift vid 12 men det kanske är bättre än att leva som man vill så länge man inte skadar någon (som Gina) DU är riktigt patetisk – Allah skäms över DIG!

 • m

  Fyfaaan vad ni är fördomsfulla. Seriöst, Nadja (och alla ni andra) som påstår att Gina är en dålig muslim och att hon borde byta religion och blablabla. Vem ger er rätten att säga sådant? Om ni är så himla bra muslimer själva så borde ni veta att det inte är rätt att hacka ner på folk sådär.

  Man får leva som man själv vill, Gud älskar en oavsett. Det är upp till var och en att klä sig och leva som man själv tycker är rätt. Ni skriver att ni bara skriver eran åsikt, och visst har ni rätt till att göra det. Men man behöver inte gå över gränsen. Yttrandefriheten gäller i Sverige, men så länge man inte kränker/förtrycker andra. Helt allvarligt, det är synd att ni är så trångsynta.

  Ni alla bor i Sverige, men vill leva som om ni levde i ert hemland? Varför har ni då flyttat till Sverige? Det är ni som sänker islam och muslimer & även utlänningar i andras ögon och skapar fördomar i samhället. Folk flyr från sina hemländer pga krig och för att de vill ha fred. Men ni förstör den freden och friheten genom att hacka ner och smutskasta andra.

  Visst, ni är troende och för det förtjänar ni respekt. Men det är inte bara ni som ska ha rätt till frihet när det kommer till att få klä er som ni vill i ett icke-muslimskt land. Det här är ett fritt land, här gäller religionsfrihet. Man får tro på vad man vill och man får leva som man själv vill. Har ni inte fattat det än så har ni nog inget här att göra.

  Jag är själv en troende muslim. Jag ber varje dag och jag fastar under Ramadan. Det sårar mig så oerhört att vissa inte tål andra människors lycka och framgång. Gina är en bra förebild och hon informerar om islam. Hon skriver om religionen som den är och lyfter dessutom det fina inom islam. Vi muslimer borde vara glada och vara med och bidra till att få bort fördomarna om islam. För det är en underbar religion. Men istället ska ni sitta och prata strunt. Om ni behandlar andra muslimer på det viset, hur förväntar ni er då att bli behandlade av andra?

  Jag säger inte att alla muslimska tjejer ska gå runt i kortkorta kjolar och bikini – bara att man får klä sig som man vill. Man ska inte vara TVUNGEN att göra någonting, som man själv inte vill eller känner. Oavsett om det gäller kläder eller andra saker.

  Ta hand om er och sluta upp med alla dumheter. Behandla andra så som ni själva vill bli behandlade, the golden rule. Peace!

 • Xamdi

  Det jag inte fattar är ni tjejer nadiia och O M G !! asså omg på er ok. NI KALLAR ER FÖR MUSLIMER OCH VAD SÄÄÄÄGER KORANBOKEEEN ??? tell me att man inte ska döma folk yea thats right. och man får absolut inte säga till någon annan nej nej du är inte muslim bara för ATT HON KLÄR UT SIG SOM HON VILL , VEM ÄR NI SOM DÖMER ?? MULISMER? må Allah vara med er ”sisters” u make me laugh daamn !! mind ur own business, maybe go read the holy quran speciellt på sidan där det står DÖMANDE!

  Allah har sagt i sin koranbok att det är Allah som dömer ingen annan take a learn of this haters

  keep it up Ana gina u rock ;)

 • Erica

  NÄR JAG LÄSER ALLA ERA DUMMA JÄVLA IDIOTISKA KOMMENTARER, SÅ FÅR DOM MIG ATT BÖRJA HATA MUSLIMER!!!
  SERIÖST, VA FAN ÄR DET FÖR RELIGION OM DET BLIR SÅN JÄVLA UPPSTÅNDELSE ÖVER NAGELLACK? FY FAN SÄGER JAG BARA!!!!!!!!

  JAG ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLAD AV ER MÄNNISKOR SOM SKRIVER SÅNNA HÄR SAKER OM GINA. SKULLE KUNNA KRÄKAS PÅ ER.
  HOPPAS NI SOVER GOTT I NATT, JÄVLA IDIOTER.

  BARA FÖR ATT MAN INTE FÖLJER ALLA DOM DÄR LEKSAKS REGLERNA NI MUSLIMER HAR, SÅ BETYDER DET VÄL FAN INTE ATT HON ÄR SÄMRE MUSLIM FÖR DET!!!!

  GINA, DU ÄGER. SKIT I ALLA DOM AVUNDSJUKA, DU FÖRTJÄNAR DET BÄSTA!!!!

 • isak

  erika om du nu hatade muslimer, varför spanar du ens ana gina för? hon är ju muslim eller har jag fel`? jag hoppas bara inte att gina tar åt sig när det gäller ditt skrivande. ha en bra dag!

 • Yazmina

  Hej! Varför håller ni på och hackar på Gina? Hon är 19 år och hon får göra precis som hon vill! Om hon vill gå i kort klännning får hon göra det! Sluta se andras fel och hitta fel på er själva istället! Alla muslimer som kommenterat och skrivit att det var fel av gina och blablabla… snälla kan vi inte någon gång visa att Islam inte bara handlar om att man inte ska visa sin kropp och att man inte ska ha nagellack! Islam handlar om att vara en bra människa. Det handlar bara inte om hur man klär sig och om man fastar så snälla kan ni för en gång skull visa att vår religon inte bara handlar om hur man går klädd! Gina din blogg är as bra och jag tycker inte att du ska bry dig om alla dumma kommentarer! Du kkan göra precis hur du vill i ditt liv och ingen ska lägga sig i det! ha det bra<3