Knark salsa.

Hej. Min andedräkt luktar vitlök(eller som en pizzabagare från palestina skulle sagt, fittlååk).Om några timmar slutar jag och det första jag ska göra är att springa till stan och köpa en plattång. Håret är för vilt nu, börjar se ut som en nyimporterad turre turre som fått tag på hårgele och vet inte vad han ska göra så han lägger allt på huvudet så att håret ser ut som vågorna i havet och tror att han är snygg. (Jag älskar mina beskrivningar som man fattar noll av.)

Btw så kommer jag att finns på plattan idag runt 17:30-18:00. Jag och knarkarna ska ha salsa möte. Nej men jag ska göra någon intervju med b.la Alex Gordh Humlesjö (ni vet han som alltid satt med en dator i knät under debatt med Janne Josefsson). Intervjun ska ha med valet att göra, men jag vet inte exakt vad. Hoppas det går bra!!

Samar jag önskar att du var här så att jag slapp ta tunnelbanan. Du är ju ett bra miljö alternativ också….

Läs fler inlägg

  1. Vart är Gina???????
  2. Vad gör han?
  3. Syrianska tjejer.

Kommentarer