Khadidje – Sexualundervisning

Läs fler inlägg

 1. Khadidje – Ritar
 2. Khadidje – Skattjakten
 3. Khadidje – ”Dummokrati”

Kommentarer

 • Jag önskar dig lycka på fredag den trettonde! :D <3

 • ....

  HAHAHA skitt rolig video… just nu finns det inga ungdomar som har kvar sin oskuld… eller jag är snart 15 år och är oskuld och jag tänker vänta tills jag gifter mig men det är för att jag är muslim….du vet justin bieber dom intevjuva (stavning) honom om han tappat sin oskuld och han sa stolt nej jag ska vänta tills jag gifter mig:D HEHE

 • walla helt sant.. ahaha du äger, du är en äkta palestinsk Gina :D
  jag kmr oxå från palestina o jag tkr att du e rikkkkkkkktiiiigt smart ;d§

 • e

  HAHAHAHA din blick i början av videon haha fan va ja garva

 • Khaddidje for the president :D
  är det verkligen acceptabelt att göra såna videosar nu När det är Ramadan?:/
  Besök min blogg SaaraSaariioniitaa.blogg.se

 • Hahaha skit roligt har en fråga fastar du!?

 • Jag önskar att det fanns flera som syster Khadidje! HAHA :D

 • Ana

  HAHA smilet på slutet. så klockrent!

 • f

  Det är ramadan yani softa brosh

 • fghj

  sundsvall pride… va tycker du?

  hiss/diss?

 • Haha först ska blomman i en påse, sen i en kista, sen i en väska och sen i grop så att den kan växa hahahh fett skön, love you <3

 • n

  mktmkmkt bättre än dina ”demokrati, politik m.m”, videor :)

 • q

  khadije for president
  rolf du är ba för skön

 • HAHAH! Waa! I början där när du typ viska sex höll på att skrattta ihjäl mig! XD

  Men visst är jag duktig Khadidje! Min blomma är fortfaranda oplockad! Mycckeeet tillouuuten! Mhm! Aa!

 • Asal

  Kul att du tog åt dig mitt tips, jag har massor om du får ide-torka ;)

 • det där låter inte så logiskt, om du istället säger att
  Om flera personer försöker att ta han om en blomma så kommer ju blomman att ruttna, men om en person tar väl hand om blomman, kommer den blomma och bli snyggare än någonsin…. det är vad jag tycker.

 • Hahahahaha, fan vad rolig. Vad jag garvade. Man fattar ju meningen i själva ämnet, men det var så fantastiskt roligt gjort det här :D

 • BJ

  hahahahah inte låta tjuvar plocka din blomma hahahahah
  jag dör av garv

 • -

  Hahahah fyfan vilket sjukt humor, men bra video ^^ Så sant
  Hajt hare bra på ramadan ^^

 • ccccccc

  HAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAH alltså du kommer bli S T O R! guud vad jag garvar varenda gång jag ser dina khadidje videos hahahahahaaha :)

 • Lovisa

  är du själv en oplockad blomma då? :)

 • sfi-läraren Anna

  Jag är kanske ett av dina största fans, trots mina 40 år : ) Du är så fantastiskt rolig och begåvad och klok och jag bara älskar dig och kan se dina videor med Bettan och Khadidje om och om igen (favoriten är den med Gratis bio-biljetten, tror jag). Jag tror aldrig att jag missat budskapet tidigare i någon av de videor jag sett, men nu blev jag en liten aning tveksam, kanske för att Khadidje i förra videon om Dummokrati faktiskt uttryckte kloka åsikter (fast på ett roligt och knasigt sätt). Då kommer frågan: finns det något i Khadidjes åsikter i denna video som du själv står för eller vill den bara visa på absurditeten i hennes resonemang? Själv tycker jag att de sexkrav som ungdomar känner på sig är åt helskotta, och det är MYCKET bra med en klok förebild som du som motvikt till denna. Men jag som är uppvuxen inom kyrkan där samma symbolik och förhärligande av ”den rena jungfrun” finns, vänder mig kraftigt mot all symbolik om att kvinna kan bli ”nedsmutsad” , ”solkig” eller en ”plockad blomma” dvs skambelagd, om hon har sex, medan män aldrig någonsin drabbas av samma symbolik. Det är hemskt och för jävligt och något att verkligen kämpa emot, för det leder till en sådan enorm tragik och orättvisa. Men som sagt – därmed är jag inte alls emot att man väntar med att ha sex. Men hur mycket sympatiserar Gina med Khadidje i denna fråga?

 • Yasemine

  Haha! Gina , Fastar du? Det är väl inte tillåtet att säga sådant på Ramadan? xD Och jag fattar om du hatar Beb el Hara! Alla i min familj tittar på den förutom jag! Min farbror dansar till musiken i början -.-’ Och jag tycker man borde borsta tänderna! Usch andedräkten STINKER!

 • Carro

  hahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahah

 • Pungråttan

  Hejsan !
  För ett tagsedan så länkade Blondinbella dig och skrev att du var den roligaste tjejen ever ! Jag gick in för att kolla din blogg och nu är jag fast ! Tycker verkligen om hur du är samhällskritisk och dina skämt om olika kulturer……. Att skämta är känsligt, men jag älskar fan dina skämt helt klart! Vet inte riktigt vad jag vill få ut av att jag skriver såhär till dig , men nu läser jag inte Blondinbellas blogg mer.
  Du har mer vett.
  Kan bli så trött på den här överkonsumtionen som dom flesta i blogg världen visar, det som andra ungdomar sedan strävar efter.
  Blir du verkligen lyckligare av att du sitter och gottar dig i sängen i din lilla Tommy hilfigher pyjamas ? I dont think soo ?

  Något som jag reagerar på är att det finns ”folk” kommenterar dig och kritiserar dig och säger – Vadddååå som om att en svensk skulle få skämta så ????
  Blir så jävla arg då !!!!
  För vad är en svensk ? Är inte en svensk, någon som bor i Sverige ? Eller måste man ha ett FÖRPACKNINGSDATUM ?!!!

  nooopppppeeee

  M e like u !

  Kram En pungråtta

 • felicia

  haha bäst!
  men duuuuu… DU GLÖMMER NÅGOT
  INTE TILLÅTET, INTE TILLÅTET ALLS,

  det är ju symboliskt för Khadidje! ;D

 • hahahahahhahahahahahhaha
  vill du att jag ska dö eller? kvävs snart av skratt lixom!!!

 • Hannah

  Jag undrar också!: ”Håller du med syster khadije” om att en tjej blir ” lite smutsig” om hon har sex med olika män innan hon gifter sig, om hon ens gör det. så som många kvinnor i sverige gör. eller ska det liksom vara överdrivet hela grejen? fattar ju att du inte tycker en tjej som har haft lite olika sexuella kontakter är en riktg jävla slampa eller så. men tycker du att en tjej som har legat runt lite känns dålig liksom? älskar dina olika figurer och skämt. ibland är det ju mycket allvar och eftertanke i det dom säger, som i senaste klippet om ”dummokrati” så undrar därför hur mycket relevans du tycker det är i det khadije säger nu? vore jättekul om du orkade svara. tack för en skön blogg :) ))) pÖzZ hhhiii

 • Helt klart en viktig fråga! Jag är varken oskuld eller muslim men detta måste det helt klart pratas mer om. Ungdomar idag stressar för mycket!

 • Sofie

  Nä.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga efter att jag har sett denna videon. Är paff. Och när jag kollat kommentarerna blir jag ännu mer chockad. Vad ÄR det här? Jag hoppas verkligen innerligt att du överdriver och spelar på rollen som Khadidje, vilket jag tror du gör lite. Det här känns faktiskt inte okej, på något plan. Det är en sak att uttrycka sig om att man ska vänta tills det känns rätt och att inte bara göra det för någon annans skull utan att vara rädd om sig själv. Att stötta tjejer som vill vänta är det absolut inget fel i, alla får ju göra som dem vill. Men det du gör, på skoj eller inte, i denna videon är faktiskt att smutskasta hundratusentals tjejer/flickor/kvinnor i både Sverige och världen. Att uttrycka sig som att man blir smutsig för att man har sex är FEL. Att man vissnar och ska kastas, det är också en sjuk föreställning. Jag tror inte att du själv står för dessa åsikter, att en tjej som inte är oskuld är smuts men jag menar att du sänder ut signaler genom denna videon. Det är precis lika okej att vara bekväm med sin sexualitet och ha sex när man vill och med personer man vill ha det med, som det är att vänta. Det är inget som är mer rätt än det andra och det skiljer sig helt från person till person. Det finns massor av osäkra tjejer därute som har haft sex under omständigheter de inte tyckte var okej egentligen. Och nu står du dessutom och säger att dem är smuts, mindre värda och inte lika vackra, att man inte skulle vilja ha dem. De som står för sin sexualitet kan nog skaka på huvudet och skratta med åt den SJUKA humorn som finns i denna filmen och dessa åsikterna. Men de andra då? De tjejer som är osäkra och ledsna, hur tror du de känner sig? Jag menar, vi behöver inte MER krav på oss direkt, att vi ska göra si eller så. Och vi behöver definitivt inte fler saker att skämmas för, som får oss att känna oss mindre värda.

  Så jag brukar aldrig kommentera men känner verkligen för att slå ett slag för alla där ute som har sex – och älskar det, som väntar med sex – och känner sig bekväma med det och för alla som varken väntar tills de gifter sig eller har haft sex än – och som väntar på ett bra tillfälle. Sex är inte skamligt, man är inte skamlig för att man har sex och man är inte smutsig för att man väntar.

  Tack och hej!

 • Vadå så en tjej som har haft sex är inte lika mycket värd som en oskuld? Va spelar det för roll om tjejen har haft sex eller inte hon har ju kvar sin personlighet och är lika mycket sig själv som innan hon tappa oskulden. Dessutom tycker jag att det kan vara bra att man kanske haft sex innan man gifter sig för att se vad man tycker om osvosv sen så tror jag att sexet spelar roll för förhållandet med sin framtida man, om sexet är bra kan även förhållandet stärkas då är det ju alltid bra att man testat med någon eller några innan så att man har något att jämföra med.

 • misooo

  Duuuuu Ärrrr Bääääääst Gina wallah…. allt du säger e fan sant

  Peaceeee 2 <3<3<3<3<3 You kraaaaaaaaaaaaaaaaam

 • Hahahaha minen i början ! Och hur du viskar ordet ” sex ” :P hahaha

  Khadidje är sjuukt skön :P

 • Sarah

  Hahah du är bäst! anagina :D

 • bella

  rolig video som jag tänker ta med en nypa salt, man ska inte döma åt något utav hållen. Man är inte en rutten blomma bara för att man har sex innan giftemål :) men jag tror inte att du var 100% seriös när du gjorde den här videon, du har ju sagt förut att det är VÅRA fördomar du tar upp och inte vad du själv tycker :)
  grymt skön blogg föresten!

 • anna

  Jäkligt ball video! Sminket är perfekt! Rosa naglar och mopedmustach. Hahahaha

 • -

  alltså jag är 16 och svensk och har haft sex flera gånger, jag har en viss åsikt, bland annat att jag inte är ”en vissen blomma” pga det men samtidigt tycker jag denna videon var as kul ju!! hon driver ju om fördommar! herregud ta inte allt så personligt!!!!

 • hahaha!
  Khadidje jalla jalla! Kom ingen vissa oss hur skulle dina ministrar se ut?
  Slöja måste kvinnorna ha! :P
  så bra du e

 • HAHAHHA SÅ JÄVLA BRA VIDEOOOO!!!! men den får mej att undra om du tkr att dom som har haft sex före giftermål att dom är dåliga människor?.. lr ah, ruttna blommor??

 • Hahahaha sjukt skön du äär asso! :D

 • Amanda

  Det klart att hon inte tycker dom som har haft sex är ruttna blommor, det är en KARAKTÄR hon SPELAR!! Så sluta ta det så jävla personligt and enjoy the video ;)

 • Tove

  Alla som bor i Sverige tycker inte likadant, och när man lyssnar på karaktären Khadidje och läser kommentarerna känns det vackert att olika folk samsas i samma land fast det finns så olika åsikter. Så länge alla respekterar varandras val är det himla häftigt åtminstone.

 • Sara

  hahahhaa, riktiiiig rolig video!!! hejja alla oplockade blommor! vi fåå som finns kvar!!

  O snällaaaa alla ni som kommenterar att det är ramadan, hälften av er vet säkert inte ens varför ni fastar! Och är det inte tillåtet att skämta under fastan eller??!! Bara för det handlar om sex, innebörden är ju ”bra”… Alla ni som nu frågar om det är OK att säga något sånt här under ramadan, hur bra är ni själva? Är ni helt syndfria under denna mån lr?! O även om ni är. Det handlar inte om att ni ska vara det i en mån o sen gå tillbaka till er ”vanliga” rutin. Vilsna får..

 • Emelie

  till Sofie

  Det är ett skämt hela videon hon driver jiddrar jokar fattar du!

  orka skriva en hel bok. DET ÄR BARA SEX…

 • HAHAHAHHAHAHAHA du är vääärldsbäst:) Jag är kristen men också oskuld och ska också vänta:P nästa gång jag får en fråga om varför jag väntar så ska jag hänvisa till din video:P
  Keep up the good work;)
  Kram

 • helt klockrent, hahaha sjukt sjukt kul!!

 • Patricia

  ÄLSKAR DETTA, GINA. Det sjuka är att folk här (vissa) faktiskt TROR på att du står för allt du säger i dessa videos, att du verkligen ÄR sådan.

  Detta är imitationer, folk! Det är meningen hon ska överdriva, tänja på gränserna, röra vid det som är känsligt, och få oss att skratta! Om ni väljer att kolla in dessa videos, ta allt med en nypa salt ;)

  fortsätt som du gör ;)