Kärlek..

Jag satt och kollade igenom lite gamla videos och klickade in på den nedan när jag sjunger Ne-yo- So sick . Jag satt och  lyssnade på texten och började fundera.  Han,Ne-yo, lär så otroligt beroende av tjejen, som att han verkligen DOG bara för att hon lämnat honom, och sånt gör mig orolig.

Frågan är den att vill man verkligen vara SÅ beroende av en annan person att hela ens värld förstörs när allt tar slut? Är det verkligen värt det? Jag är lite rädd för kärlek och sånt. Jag håller mig helst borta och försöker att inte dra in mig själv i att gilla någon, för tänk om det blir så att jag blir jätte kär i personen, och sen så dumpar han mig?  Aldrig att jag ska låta någon ha den makten över mig.  Palla bli som Ne-yo liksom…Självklart så ska jag haffa mig en kille snart, men sån där ”tonårskärlek” försöker jag skippa. Det håller typ ALDRIG, så varför slösa sin tid och förstöra för sig själv liksom…Vad tycker ni om saken?  Lyssna på texten jag sjunger, vill ni bli så? Haha värsta glädje dödaren….

Läs fler inlägg

 1. Jag är så less.
 2. ”We gonna find you”
 3. Stockholm på lördag!

Kommentarer

 • Sosso

  jag tror på sån kärlek för det har h’äntmig, jag träffade på en kille engång när jag va kanske 12typ vi va jätte bra kompisar sen började vi gilla varann vi va på G sen blev vi tillsammans och nu är han min man och pappa till mina barn , ja älskar honom otroligt mkt att det inte ens går att beskriva med ord jag döööööööör för honom skulle kunna göra allt för honom jag tackar gud dag och natt att han är min man och han är min bara min:D vi har vart nu gifta i 3 år och 4 månader, jAG ÄR 19 nu -:D ÄLSKAR HONOM SÅ JÄVLA MKT JAAAAAAAAAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

 • Michelle

  Det är sjukt att det är faktiskt precis så ja känner! men igentligen så borde man ta chanser! om nått går fel så äre bara å ta en dag i taget och så blir de bättre med tiden, de är så jag klarar mig :)

 • Vad för kamera spelar du in dina videos med? :)

 • Man måste lämna ifrån sig den kontrollen, ge nån den makten, för att uppleva kärlek. Man måste släppa på skyddet, låta nån komma in och utsätta sig för risken att de kan såra en, för att älska och bli älskad. Jävligt läskigt, jag vet, men efter ett tag är det inte det längre. Man kan ju ha tur också och inte bli sårad, all kärlek leder inte till hjärtesorg. Men det kan ju vara smart att vänta på nåt seriöst, men en del vill nog chansa i unga år också för att uppleva den härliga känslan. Att tycka att livet är meningslöst, inte vilja leva och att allt är förstört om det tar slut är inte bra, visst det kan kännas så ett tag, men så beroende ska man inte vara. Tycker det är lite överdrivet och ja, lite freaky i såna sånger.. ;) Skulle inte dö, gå under eller aldrig kunna älska igen om min kille lämnade igen (älskar honom otroligt mycket, har varit tillsammans sju år och är sambo.) Jag skulle självklart bli jätteledsen, sakna honom och det skulle ta lång tid att komma över det, men jag vet att jag skulle överleva och till slut gå vidare. Tror inte det finns en enda rätta att leva med, utan flera man kan passa med. Lite ”visdomsord” från en ”gamling” (26 år) som bene there, done that… ;)

 • Välkommen in till min blogg! Där paintar jag några bloggare – Kissie, Dessie, Isabelle, Anagina och Paow. Följ deras vardag i paintformat! http://www.paintbloggare.blogg.se

 • gfg

  heelt sant upp till 100%
  men ibland så går dt inte att låta bli att bli små kär :P

 • Jag tror att du är rädd bara. Kärlek är läskigt och jag tror att du håller din humormask framför ditt riktiga jag. Ta ner masken när du är redo. Ursäkta vuxenkommentarerna.

  Jag gillade ditt deltagande på humorhimlen i fredags btw.

  Du sjunger bra också :D

 • Vendela

  OOHHHH!!!! sjukt bra!!

 • MG

  Känner precis samma sak, helt sjukt.. jag e 18 år och har aldrig varit kär

 • hani

  tycker att du har fel:s men jag håller iallafal med Ling-Ling:)

 • hej

  en fråga som ploppade upp när jag läste din text.

  skule du kunna gifta dig med någon från ditt hemland? dvs som BOR där och inte kan svenska språket.

  eller är det viktigt för dig att han är från sverige? (inte etnicitet utan bara att han är tex arab och bor/bott i sverige i flera år)

  Kul att veta:)

 • C.S

  Man vet aldrig när man kommer att falla för någon, när man kommer att bli dökär. Tyvärr kan man inte heller kontrollera det, för blir man kär så blir man och försöker man bara dölja sanningen så kommer man tillslut såra sig själv.

  Man ska aldrig vara rädd för kärleken, för då kommer den bli rädd för dig. Det är som att vara rädd för livet.. det går ju inte.. blir man det så lever man bara inte.

  Har man upplevt en fin kärlek innan så kommer man att bli beroende.. för det är en underbar känsla och vad vi människor lever för.. För ärligt talat var är livet utan kärlek? :)

 • nice.

  till alla twilight fans: kolla in parodin på min blogg

 • Du har rätt det inte bra att vara så beroende av någon för det är verkligen det det är! Beroende. Men jag kan säga att det handlar inte om att vara tonåring för i tonåren blir väl man inte kär på riktigt (långt ifrån alla iaf) då kunde man ju va kär i olika personer varje vecka, såna man inte ens kände. Jag tror att en 40åring kan känna som Ne-yo vid skiljsmässa, speciellt (konstigt nog) om det varit ett smärtsamt förhållande.
  I ett kärleksförhållande öpnnar man sig för varandra som man inte öppnar sig för kompisar eller familj, det går mkt djupare och man tar någon in i sitt hjärta och investerar i den personen och förhållandet, det går väldigt, väldigt djupt. Snackar inte om att det är på nivån att man har en pojkvän man går på bio me en gång i veckan, utan ngt mkt djupare.
  Du har rätt, håll dig ifrån det tills du e klar me utbildning o annat och verkligen är säker på att den du är kär i är den rätte för det är inte trevligt att va beroende av fel person ;)

 • Malin

  Oj, första gången jag inte håller med dig Gina :)
  Jag har varit hyfsat ”aktiv” med pojkvänner sen jag var 16 år gammal. Jag har till 85% träffat skitstövlar och fått krossat hjärta några gånger. Ingen vill känna hjärtesorg men att ta sig igenom det är något som har byggt mig till den jag är idag. Jag vet vad jag vill och vad jag söker efter. Jag har haft fantastiska dagar och de värsta dagarna med de största skithögarna i historien men jag ångrar mig inte.

  Men det kanske är så att alla kanske inte behöver gå igenom hela uppbyggnadsprocessen? Jag är vädligt säker på att du är en sån pass driven tjej som vet vad du vill ha.

  Somliga föds och vet att de ska bli polis, och vissa vet direkt vilken typ av patner de vill ha, jag antar att i slutändan så handlar allt om hur bra man känner sig själv.

 • Jag tycker man inte ska vara rädd för kärleken. Om man blir sårad kämpar man sig tillbaka och mår bättre efter ett tag! :-)

 • Lina

  Ska du inte göra en Khadidje video? :O :/

 • Shit vad fint du sjunger :) det hade jag inte väntat mig :)

 • Carro

  Du sjunger sjukt bra!!! Idol nästa :D

 • Du sjunger jatte bra, men haller verkligen med, man bara forstor for sig sjalv om man blir kar/beroende av en kille, bast att lata bli tills man hitta nagon som e vard en..

 • Elma

  Hej, jag har en fråga;
  När du skaffar en såkallad riktig kille som du vill ha i ditt i din framtid osv, är det viktigt, och är det ett måste att han är muslim? eller kan det lika gärna vara en kristen jävel som får turen att vakna till din fina sång? haha..

 • jag håller med det som Malin har skrivit. Jag har också träffat en hel del killar, fått mitt hjärta krossat många gånger, har säkert krossat hjärtan också men allt det som har hänt(givetvis spelar annat också roll) har gjort att jag idag är säker på vart jag har mig och vad jag söker hos en kille. Ingenting som man har varit med om är ”onödigt” Det bygger dig till den människor du kommer utvecklas till. Men jag håller med om att det är läskigt att släppa in någon i sitt liv, man vill inte bli beroende av någon för att sedan bli sårad. Men samtidigt så måste man göra det, man kan inte leva istängd i sitt lilla skal.

 • hmm.. det är ganska läskigt faktiskt men det är inte bara dåliga saker som sker .. en tjej som dig gina skulle nog kunna hantera det… alltså jag känner ju inte dig men så mkt jag har förstått så är du ganska stark och sånt så du behöver inte vara rädd för någon. folk ska va rädda för dig :P du e smart och underbar ♥ plus att du har vacker röst

 • Danni

  Våga prova på det så får du veta hur det känns ;)
  Kärlek e som en stor makt som tar över en och tyvärr så har du inte kontrollen, du kan inte välja när elr vem du blir kär i.
  Tonårskärlek elr inte, så kan du inte heller välja om det inte kommer funka och ta slut, för ingen hade valt att bli sårad elr lämnad, men kärlek funkar så, oavsett bra elr dålig, så är det en stor del i livet.
  Och det är synd att missa allt det underbara pga rädslan att bli sårad.

 • mido

  hej !!
  jag e själv kär i en tjej o e nästan beroende av henne ( tänker på henne hela tiden o bla bla) o det e hon i mig oxå. Jag vet inte vrf jag bryr mig o skriva nu (1st time) bs jag kände mig tvungen o säga att det kan hålla om man verkligen VILL o älska varandra. hennes föräldra skulle hata mig om dm bara visste vem jag e o vad jag gör men hon skiter i det o älskar mig ändå o jag försöker bli en ”bättre” människa så hennes föräldra skulle gillar mig….araber :/ heheh iaf aa d var det, sjyst blogg du har ;)

 • men du, trust me.. min stora kärlek tog slut när jag va 28 år. och jiiises, jag hade ju inte fått öva på nån ”mindre” innan. så de höll på att totalt knäcka mig.. kör en liten crusch nu och se de som övning. blir kankse lättare sen.. ;) if you know..

  fint du sjunger :)

 • mama mia

  Men va! Du har ju talang rakt igenom dig! Du sjunger bättre än de flesta, rakt av med rytm och perfekt frasering, inga hjälpmedel och det låter så bra att jag svennemamman här blev tårögd.

  Jag önskar dig all lycka i framtiden – du skulle ha en helt egen show med dina karaktärer, komik och allvar och sång. Det skulle bli succé.

  Jag plöjer igenom dina inlägg och videos just nu därför jag vill veta hur verkligheten ser ut, alltså vad invandrare tycker om svenskar och viceversa. Jag flyttade till Uppsala för 20 år sen och min lillasyster började högstadiet senare, ute i Valsätra där det var många utländska ungar. Hon blev ihop med Ahmed, Muhammed, Josef och allt vad hette, svenska killar var töntar och alla hennes tjejkompisar var inte heller svenskar. Men hon var och är en blond, blåögd riktig skönhet och även fast hennes kompisar också var vackra så var dom väldigt elaka mot henne. Kanske därför hon fick ha pojkvänner? Därför hon var svensk och lite outsider, inte vet jag, men jag blev vansinnig när hon blev hotad med stryk och tillslut blev riktigt mobbad. Killarna var speciellt grymma mot henne.
  Jag som kom från en mycket mindre stad gav henne lektioner om att hålla sig till sina egna. (funkade sådär, hon blev tillsammans med en armenier och dom fick 2 söner, mina fina gudbarn, men nu separerade. (Dom har nog blivit lite förvirrade nu därför pappa har blommat ut och tillåter sig själv vara osvensk och mamma blivit svensk patriot)

  Iallafall, så bodde jag, som en riktig svensk, utomlands några år haha, och när jag kom hem med 2 söner, själv, så fick vi en lägenhet på Gottsunda. Jag tyckte det var lite exotiskt sådär. Tyvärr så blev mina söner rejält tilltufsade därute. Det var ju inte Bullerbynstämmning om man säger så. Jag blev ärkefiende med en syriansk mamma under oss som krävde min respekt och de 30 barnen ute på gården var svåra att tygla måste jag säga. Ständigt stod jag på balkongen och gapade åt både mina och andras ungar över mest elakheter och attityder. Tillslut hatade jag allt och alla därute, fick en lägenhet på ett annat område. Men nu hade ju mina barn lärt sig att prata gottsunda och kunde slå sig för bröstet och gapa ”kooom dåååå” till någon som ville tuppa sig lite och dom drogs BARA till dom coolare utländska killarna. Samma i skolan.
  Varför är det så mycket attityder? Jag personligen har aldrig fått någon respekt av barnen på gården, tvärtom, en 8-åring kallar en för en liten fluga haha och mina barn horungar (jag är inte en mamma med massa män alls) Jag har pratat med grannar, igen en syriansk mamma och jag verkligen gillar hennes snälla bruna ögon och hennes 3 barn har verkligen respekt för henne (det tycker jag är väldigt charmigt och fint) men hon sa att hennes barn beter sig ALDRIG illa… fast dom varit elaka och rasistiska i år mot mina ungar och mig.

  Gud vad jag klagar och gnäller men i så många år har jag försökt förstå varför dom hatar mig och mina barn? Är det helt enkelt omöjligt att bli jämnställda? Jag har själv bott utomlands och där blir man genast vän med alla andra utlänningar och vill prata av sig om landets konstigheter och folket som aldrig riktigt släpper in en… Jag har blivit en bitter, arg mamma faktiskt som ser orättvisor och utanförskap väldigt tydligt och vad som är klart och tydligt är att folk som bor i villa (min egen familj – är det typiskt svenskt att föräldrar och mor/farföräldrar bor fint och har det bra med semestrar o.s.v struntar i sina barn och barnbarns status?) Dom kan aldrig förstå hur områden som Gottsunda/Stenhagen/Gränby/Kvarngärdet m.fl blir små krigszoner när barn och ungdomar från olika länder drabbar samman och försöker bli någon – hävda sig eller försöker göra sig förstådda, tillslut väljer dom ”de egna”? Det är lättast och blir minst problem.

  Nu ska min äldsta son flyttas till en skola där 98% av eleverna har svenska efternamn. Min högsta dröm är att kunna köpa mig en lägenhet nära stan. Att inte gå igenom tunneln till affären och titta ner i marken om en utländsk man går förbi så att han inte tror att jag är en hora. Att min yngsta son inte kommer hem och gråter över att ha blivit ”arslad” och att jag ska sluta känna mig bättre för att jag är svensk.
  Jag behöver några tusen i försörjningsstöd varje månad och känner mig mer värd, blir alltid sur i smyg på utlänningar där. Men i allt det så skulle jag aldrig vara elak mot någon. Svenskar är bäst på att förakta sig falskt mot dom egna landsmännen, man höjer alltid dom man anser sig stå över här, lite ”jag bjuder på det” – det är aldrig kul, det är bara falskt och något självgott över det.

  Jag ska rösta på sossarna iallafall, hade röstat mer smalt om det inte var så att välfärden måste räddas till varje pris. Sverige är ett bra land, inga naturkatastrofer, fast berggrund, fina parker och demokrati, yttrandefrihet och hus/mat till alla med barn. Jag såg att du gillade Uppsala – det är en bra stad, den växer och frodas, den är fräsch och det är alltid något på gång här. Antagligen blir jag kvar här tills barnen utbildat sig. Min utländska granne och jag kommer bra överens nu, hon bjöd mig på mat och jag skrev en svensk uppsats till hennes skolarbete. Jag tror nog att alla mammor i hjärtat förstår varandra, barnen först. Tack för en bra blogg och jag älskar svennemamman och syster med mono-eye-brow och bloggfjortisen. Hej så länge, jag ser fram emot mer underhållning blomman. / Eter-puss-på-kind / Anna-Maria

 • madde

  oj vad bra du sjunger!:O

 • :)

  kära vänn Gina,

  kärlek är en underbar känsla och upplevelse, många förstår inte hur det fungerar eller vad kärlek överhuvudtaget är..de flesta tror att kärlek innebär att ha sex eller gå runt och hålla hand,no it`s not like that.

  jag säger inte att kärlek är lätt..INGET är lätt.

  när det gäller ”tånårskärlek” så räknas det inte ens som kärlek för min del.

  själv är jag inte kär i någon men jag VET vad kärlek är, det kan vara allt från kärlek till Gud, Mamma, killen man gillar osv. MEN man ska ALDRIG överdriva kärleken till en MÄNNISKA eller något materialist.

  allt detta är från mitt perspektiv och mina erfarenheter.

 • waow, det är inte många som jag tycker sjunger bra men du var ju azume ;O

 • T

  Förstår dig helt, tänker likadant! Lite störande faktiskt, för jag är rädd att jag kommer fortsätta vara sådär ”rädd” för kärlek, så att jag aldrig låter mig själv bli kär ;s Haha men aja, jag tänker mest att det löser väl sig med tiden ;)
  Älskar din blogg! :) <3

 • OMG! Fett fint du sjunger.
  Din röst påminner ganska mycket om min =)

 • Karina

  Snacka inte skit.
  Vadå håller nästan aldrig?

  You don’t know a shit little one! ;)

 • Caroline

  Du sjunger ju superbra! Hade jag ingen aning om – alltid kul att bli positivt överraskad ;) fortsätt att lägga upp sånna videos!

 • T.N.

  hej anagina! håller med om vad du säger, mitt ex sjunger en riktigt bra låt som du kan ta lärdom ifrån, inte på ett negativt sätt men den har ju en riktig bra text.

  http://www.youtube.com/watch?v=cCktNcAuNeA

 • T.N.

  glömde att säga att vi inte hade det bästa förhållandet, var riktigt dum mot honom.

 • Jag förstår vad du menar med kärleken och rädslan och det. Men egentligen chansar man lika mycket vare sig man är 15 eller 45 när man blir tillsammans. Man måste våga om man ska vinna. Och jag tror absolut att det du kallar ”tonårskärlek” kan hålla. Jag träffade min kille när jag var 16 och nu är jag 20 och vi är fortfarande tillsammans och har det jättebra. Man är inte bara dum och så för att man är yngre. Om man träffar rätt när man är ung, varför ska man inte ta chansen då? Du förstår säkert vad jag menar. Hälften vågat, hälften vunnet. Eller vad man säger. Är man för rädd för det kan man bli utan kärlek hela livet. Då hjälper det inte om man blir vuxen och klok. (:

 • Jag tror inte all tonårskärlek misslyckas. Jag och min kille träffades när vi var 14 och är fortfarande tillsammans, 7 år i januari <3

 • Förstår hur du tänker men tycker inte du ska vara rädd för att vara kär.
  Kärlek är inte alltid bara bra, ibland är det jobbigt.
  Men oftast för det med sig något bra till livet.

  Jag hade ett förhållande som var krångligt och egentligen ganska korkat,
  eftersom man egentligen visst att det inte skulle fungera. Visst det slutade i totalkaos. MEN, jag utvecklades otroligt som människor under de åren.
  Så trots att det blev som det blev, hade jag inte varit den människa jag är idag utan honom.

 • sanna

  Ett ord,idol säger jag bara sök sök sök….!

 • malin

  Du kommer aldrig slippa ”den första tonårskärleken”. Tonårskärlek är Första gången du blir kär, och tro inte att kärleken är mer ”mogen” bara för att du är äldre.
  Om det nu är så att du kan välja, så har du bara två alternativ: Ta sorgen med kärleken eller lev ett ”lagom” mellanmjölks-liv.

 • ehduforej

  erkänn bara att du inte får ha kille å låtsas inte som att du ej vill ha asså..

 • Kina

  Fy va bra du sjunger!! Allvarligt du är fantastisk!!!

  Du är superrolig!!!
  Du är jätte snygg!
  Du är Nice som f*n!!!

  Du är en som jag vill vara vän med!!!

 • Du sjunger grymt fin ! :)
  Du Har både humor och gör så andra folk får ett gott skratt och sen kan du sjunga :)
  Du har talang :D <3

 • Tycker det är jätte synd att du känner så. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 2 år och han gör mig verkligen lycklig. Grejen är den att om han skulle göra slut skulle jag ändå ha fått ha den här underbara tiden med honom. Du ska inte backa från lycka för att den en dag kan försvinna från dig. Och även om en kille gör slut med dig så tror jag att man kommer över det, det gör alla oavsätt hur kär man varit. Ta vara på allt som kan göra dig lycklig så länge du kan. Är du rädd kommer din ”drömprins” bara glida ifrån dig.

 • Tjenatjena

  pax för första dejten iallafall

 • gina, jag älskar din blogg, och du kanske inte alls kommer svara på den här komentaren kanske inte ens läser den, vad vet jag..
  men aa jag helt seriöst älskar din blogg,
  och jag bara undrar vad har du för kamera när du spelar in dina videos?:)
  ha en bra dag.
  kram moa!:)

 • gina, jag älskar din blogg, och du kanske inte alls kommer svara på den här komentaren kanske inte ens läser den, vad vet jag..
  men aa jag helt seriöst älskar din blogg,
  och jag bara undrar vad har du för kamera när du spelar in dina videos?:)
  ha en bra dag.
  kram moa!:)

  så nu vart det rätt:)

 • Visste inte att du kunde sjunga? :o Sjukt bra i alla fall. Inget snack om den saken :D

 • Lulle :P

  tonårskärlek SUCKS :( man e ung o dum och faller riktigt hårt när allt tar slut..sen sitter man resten av livet o undrar vad som kunde ha varit! :(
  du e smart som inte ger dej in på sånna dumheter ;)

 • alskar din blogg gina , keep up the good work verkligen! det e sant man ska skippa den tonårs love saken liksom det håller aldrig och om det gor ,mirakel! nær man ær ung så vet man liksom inte vet man letar efter man bara kollar efter utseende..

 • Kärlek är alltid fint, kvittar vilken ålder! När man får hela magen upp och ner bara av att se honom, när man väntar ivrigt på ett sms..och tonårskärleken det är då man springer på tivoli vinner nallar!
  Saken är även om du gifter dig så kan du inte vara 100% garanterad att han kommer vara vid din sida hela livet! Tyvärr! Allt är en risk!
  Men att vara kär är underbart!

 • mia

  jag har aldrig blivit dumpad, MEN det suger när det tar slut. fast sånt är livet. good times come to an end och jag är ändå tacksam över tiden jag fick med mina ex. Man lär sig mkt av förhållanden, både om sig själv och hur man funkar med olika killar. och sen är det bara att fortsätta söka tills man hittar the one.

 • Men njut av ditt liv istället för att sitta o vänta på att någon dyker upp o ska va med dig tills du dör. Ja visst den personen finns säkert, men du måste göra misstag innan du lär dig. Ja man kan bli sårad, man kan få jobbiga stunder i livet bara för att man har blivit sårad MEN man har oxå bra minnen eller hur? när det är jobbigt tänker man ju på hur bra man har haft det iaf. JAG tycker att man måste kyssa många grodor tills man hittar sin prins. O ett dåligt förhållande får dig att uppskatta ett bra. Som sagt man lär sig av misstag =)

 • du sjönger feett fint !
  Kom till örebro så kan vi spela in en låt tsm!
  Jag sjönger bra jag med! (:
  Kramar

 • R

  hahah alltså, i totally agree, vem fan orkar dö för någon. independet for life damnit!!!!