Jag såg ett monster.

Hej allihopa! Efter en fett konstig natt är jag nu här på kontoret och softar. Alltså, igår ligger jag i min säng, kan absolut inte sova, helt orolig för jag hör en massa ljud. Sen plötsligt ser jag en nästan 7 cm fet larv/monster fjäril som måste speedat eller något för den fick feting flipp och började typ attackera mig. Jag hoppar upp ur sängen, tar en sko och typ småskriker för mig själv när den kommer mot mig. Hade ni varit med mig hade ni dött av garv. Den var sjuk jag skojar inte. Fett äcklig också! Monster. Hur som helst fick den en actionfylld död. Jag gillar inte att döda djur, även om de e små myror eller sånt, men ush den där saken var wack! Sov ingenting i natt alltså!

Som om inte det var nog, så vaknar jag imorse och ser att jag glömt PLATTTÅNGEN hemma! Hur efterbliven får man vara? Får köpa en ny eller något, för ALDRIG att jag ska gå runt och se ut som en spansk man som heter Julio med en öppen skjorta som lär ut salsa på tisdagskvällarna till tjocka white trash morsor som Bettan och rör på höfterna som en sliskig ål. Så känner jag mig nu haha.

Vill bara tipsa om den här riktigt duktiga tjejen. Tydligen tror hon inte att hon har talang. Gumman, vakna och känn lukten av flororna, du e riktigt duktig!!!!

Läs fler inlägg

  1. Ett äckligt minne…
  2. Vem ska jag rösta på?
  3. Jag är så lycklig!!!

Kommentarer