Jag har så ont:(

Hej allihopa. Bloggen har inte varit så rolig idag, men jag har inte mått bra alls. Har legat i fosterställning och typ sagt ”aj aj aj” i ett par timmar nu. Jag har så otroligt ont i magen att jag vill ta en kniv och skära bort den. Förstår inte vad det är med mig alltså. Nu ska hela familjen till Nada och bryta fastan, jag orkar inte ens röra på mig, men ska ändå gå för att jag har saknat min bästa vän. Hoppas att ni har en bra kväll, ska försöka uppdatera om jag ens kommer upp från den här soffjäveln. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

När jag mår dåligt kollar jag på den här bilden på Nada och DÖR AV GARV. HAHAHAHA,att hon håller i en cello som en fiol, OMG den är så skön hahahahahha.Det är min bästa vän, stolt*

Läs fler inlägg

  1. Jag är så lycklig!!!
  2. Jag är så less.
  3. Inte mått så bra..

Kommentarer