Jag är med i p3!!!!

Hej allihopa! Just nu sitter jag hos alla fina på p3. Från 16:00-18:00 kan ni höra mig kackla där, missa inte det!!!!

Sen det där med White trash inlägget. Jag älskar när ni leker moralkärringar i onödan. Alltså vissa av er är så roligt blåsta att man dör av garv.  När jag säger ordet ”White trash” syftar jag inte på ”vitt smuts” era dumma bananer.  Jag syftar på klädstil och ett coolt levnadssätt .Ta inte mina ord och försök förvränga de till något rasistiskt. Ni fattar tydligen inte ironin..synd.

Jag och Rickard Diego!!!

Läs fler inlägg

 1. Är jag gravid?
 2. Vad är syftet?
 3. Vad hände med de tysta minuterna?

Kommentarer

 • Hanna

  Nej de ska ja inte missa. Shhöning :D

 • DIT STÖRSTA FAN

  anagina jag älskar dig och dina videosar du är mit största fan/fän spela roll snälla du ge aldrig up och skit i alla duma komentarer.

  ps: älskar dina videosar och tapa inte taget av dom då menar jag sluta inte att göra videosar eller blogga

 • hh

  Det spelar för fan ingen roll vad du syftar på och hur du ser på ”white trash” man säger inte så din idot, det är ett rasistiskt uttalande. Som att jag ska säga neger och säga att neee men jag ser det som en cool levnandsstil. GUD va omogen. Sista gången för mig här.

 • Men White trash i USA är ju faktist lågstatus människor som bor i såna där husvagnsområden… Det är liksom den negativa klangen på det ordet. Inget direkt coolt levnad sätt. Iofs har ju Britney Spears gjort White Trash lite coolt i tidningarna, men Brintey asså…. -____-

  Ska lyssna nu allafall! :P

 • DET E HEELT OK OM DU INTE MENAR RE!! *förskolefröken röst* xD

 • Mariella

  womanizer womanizer (8)

 • Groda08

  Ja lyssnar på digg!!

 • Tr

  Gina, det är snarare DU som ska tänka på hur du skriver din lilla banan. När man har ett så stort medium som du har är det viktigt att tänka på hur man uttrycker sig och hur det man skriver kan uppfattas av andra människor.

  Dessutom är det väldigt fult att nedvärdera sina läsare och kalla de för dumma bara för att de inte FÖRSTOD hur du menade och reagerade på fel sätt.

 • Kul med p3 :)
  Finns flera sätt att tolka och uppfatta white trash…

 • L

  Jag lyssnade precis :D Haha, så bra.
  Du borde bli röstskådespelare :) Du är så bra på att snabbt ställa om rösten XD

 • sfqf

  Om Gina hade varit svensk och pratat om en annan grupp i samhället tex muslimer och skriver att hon tycker det ärä så jävla fult med sjal och deras klädsel osv…då skulle man tänka rasist!

 • ANAGINA! Hur lägger man in små videoklipp på kanten av sin blogg, så som du har gjort? Snälla, hjälp mig :) Jag har googlat men hittar inte… :/ Kanonbra blogg, btw! ;)

 • blää

  Hej assåå faaaan missa dej på p3 :( (

  Det där med white trash kan faktiskt uppfattas fel men vem ska bry sej??
  Sjukt kul asså… jag hade bara garvat även om jag uppfattat fel xD
  För liksom det e ju väldigt många dryga svennar som man kan kalla ”dumma bananer” hehehehh och jag e en av dom (yaay)

 • vad roligt :D :D läs och kommentera gärna min blogg alliiihoppa :D

 • Tja

  Har du sett vad Paow har skrivit om dig på bloggen?

 • White trash ? har det något med sop sortering att göra ???
  Du är bäst,,,lite trött i radion bara vi hörs .

 • Haha! Det ska bli kul att lyssna på!! :D

 • lalalal

  åsnor white trash betyder inte ens vit smuts. jo, om man översätter det bokstavligen MEN man menar typ såna i usa som bor i husvagn osvosv ni vet sånt man ser i filmer, mammorna har värsta mjukisdressarna o ser ut som bettan. retards

 • jag hörde dig när du prata som syster… vet inte stavningen..
  Hahah du äger gina!

 • Hejsan.
  Fin blogg :)
  skulle bli jätteglad om du kunde checka min blogg..
  http://www.kiiowa.blogg.se
  lämna gärna en liten kommentar med ! (:
  kram kelly

 • inget att bry sig om vissa vill missförstå allt man säger,
  men jag älskar dig och din sköna blogg.
  Pöss Girly

 • Du är föööör skön altså! Love skolfoto-videon- du e så häärlig! kram

 • F

  Hej Ana Gina!

  Vad har du för tankar om Politiskt inkorrekt? Har du sett deras blogg?

  Jag blir alltid så arg när jag läser deras blogg.

  Är också rädd att de har blivit så ”kända”. Att de kanske börjar påverka unga och andra människor.

  Hade varit kul med ett inlägg om dem och förklara varför de har fel om du nu tycker så.

 • en arab

  hallå gina.

  det har inte med ditt inlägg att göra men säger det en då.
  asså ibland när du göra vissa videos eller inlägg så skriver du om VI araber. vad då VI? alla araber är inte lika här i Sverige. så snacka bara om dig själv för du sänker oss andra araber i svenskarnas ögon, och det är inte bra. för då tror dom att alla araber är ute efter rabatter när du ska handla eller att dem är såna snattare på ramadan.

  så snacka bara om dig själv och inte om VI araber. okej ?
  fatta hur många svenskar efter att dom har läst din blogg, kommer säga att ja ni araber blabla… det är ju inte sant.

  det är bara vad som händer hemma hos dig eller med din familj och dig, med inte mad alla araber i hela Sverige. så visa lite hänsyn tack.

 • Sandra

  Men är du helt efterbliven eller? Klart folk kommer reagera om du säger ”white trash”, inte skulle du gå med på om jag sa nigger och sa ba ”neej men ja tycker niggers levnadsätt är coolt ju, idioter som säger att det är rasistiskt”?

  Det är nedsättande på exakt samma sätt som ordet neger, jävla hycklare.

 • ullis

  jag såg dig igår på collage! ville gå fram och hälsa men du drog precis då :( jag blev helt glad i hela kroppen när jag såg dig för jag tycker du är så jäääkla cool och du förtjänar all uppmärksamhet! du borde vara sveriges största bloggerska!

 • Mange

  skrattar lite åt dem som ens tar illa upp, vafan?? folk tål verkligen ingenting!!!

 • tina

  Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg!!!!
  har bara en fråga: paow sa att du var en svennerasist o förortsslödder, vad tkr du om det?

 • Mini

  White trash, here i said it too.. hållkäften nu, sluta försöka hitta anledningar till att börja hata människor.. Make love not war.

 • k

  Såg dig på bloggmiddagen, vad sk amamma o pappa säga nu när du var på en fest med en naken strippa, aja baja…kändisskapet påverkar livet en hel del, tänk på det!

 • sfi-läraren Anna

  Som om du inte fått det tillräckligt hett om öronen i kommentarerna ovan så kommer jag med ytterligare en kritisk fråga. Jag läste just ditt inlägg ”Vem är blatte?”http://anagina.blogg.se/category/asikter.html och kan förstå din frustration. MEN trots att du är född i Sverige och så presenterar du dig redan på första raden i din bloggpresentation som en ”person som har palestinska rötter” – det är alltså så viktigt för dig att poängtera att du inte är ”helsvensk”. Du använder arabiska ord i dina bloggar som de flesta svenskar ”med rötter i Sverige” inte förstår (insallah) Du har valt att tala med ”invandrardialekt” som inte alls handlar om brytning då du visar att du hur lätt som helst kan låta helsvensk om du vill, i dina videor. Du vill bli ihop med en kille som ”har bruna ögon och är muslim” (ok, troligtvis inte en svensk ”med rötter i Sverige då”. ) Du visar på olika sätt alltså att DU INTE VILL SES SOM HELT SVENSK! (och det behöver du verkligen inte heller, jag själv ville inte ses som ”helfransk” när jag bodde i Frankrike, tack så mycket). Men ändå är ditt budskap – fy fan för de svenskar som inte tycker att du är ”svensk”?
  Vi svenskar med rötter i Sverige är också bara människor, och ibland blir det lite förvirrande…

 • Bergsturken

  Jag håller helt med sfi-läraren Anna. Dessutom förstår jag inte varför du är så besatt av att tvätta bort fördomar om muslimer och samtidigt sitta och häckla ”white trash”. Du menar inte bokstavligt vit smuts säger du men det är precis vad ordets urspung är. Ordets ursprung kommer från de fattiga vita i Usa som behandlades sämre och hade lägre status än de svarta slavarna. Dessa människor var oerhört diskriminerade och blev kränkta ända fram till idag. Det är ju inte så att vem som helst i USA flyttar till en trailerpark, det är ett socialt arv som går tillbaka LÅNGT i tiden av extrem fattigdom och förtryck. Därför är det inte så jävla roligt Anagina.
  I Sverige har underklass eller vad man nu ska säga väldigt låg status och alla kommer i princip undan med att hata människor med tex tribaltatueringar det är socialt accepterat. Det är däremot INTE socialt accepterat att hata förortsungar som bränner bilar. Det finns folk som hatar invandrare men det är INTE socialt accepterat och det är tydligt då så många svenskar inte vågar uttala sig alls om någon som inte är etnisk svensk utan att börja med ”jag är inte rasist!”
  Du däremot vågar skriva i din blogg om WHITE TRASH utan att skämmas ett ögonblick och du skrattar bara bort det med motiveringen att du en gång jobbade med en kvinna som var ”white trash” och därför vet du hur alla med foppatofflor i Sverige ”är” och kallar de dessutom just white trash.
  Paow gjorde en video om en somalie och du skrev totalt ner Paow pga det och kallade henne dum och outbildad och var arg för att hon ”spred fördomar och verkade för segregation” till skillnad fån dig som tydligen ska vara en slags kämpe för integration.
  Det har jag inte märkt. Du skriver hela tiden inlägg och förklarar vad ramadan är och berättar om slöjor, startar disskusion om burka etc för att få svenskar att förstå¨muslimer.
  Men du gör faktiskt ingenting för att få dina läsare som har invandrarbakgrund att förstå den svenska kulturen.
  Att använda uttryck som white trash är som att använda ”neger” eller kalla alla araber för ”talibaner” eller terrorister.
  Även om man gör det på skoj.

 • sfi-läraren Anna

  Fast Bergsturken det att Gina inte försökt överbrygga eventuella klyftor även ”åt andra hållet” är inte sant! Jag har sett flera exempel på det. Dessutom uppfattar jag skildringen av Bettan som väldigt kärleksfull, trots att hon är ”som hon är”…
  Vad vill jag ha sagt? Jo att jag tydlligen inte har något eget liv som sitter och hänger på bloggar hela dagarna, men framför allt att jag tycker att Gina är helt fantastisk, inte bara enormt rolig utan dessutom klok. Men just därför kan jag inte låta bli att fråga lite kritiskt som jag gjorde här ovan – hade hon varit ”en idiot” hade jag inte brytt mig om det.

 • vad det kul gina alla sälskar dina vodeo jag med du är såååå rolig asså har du husdjur / svara snälla gina :)

 • Svennejäveln

  Nu tycker jag att du börjar bli lite dubbelmoralisk. Visst, att säga ”white trash” är i sig inte rasistiskt, men att vara sarkastisk(inte ironisk som du skriver) mot en folkgrupp är det, och hade det inte varit riktat mot en folkgrupp så hade det ändå varit elitistiskt och nedvärderande.

 • Snubben på fotot ser ju ut som en robot, haha. Helt spänd.

  Tycker för övrigt att kommentarerna som lämnats ovan är helt sinnesrubbade. Förstår mig inte på den typen av folk. Verkligen.