It’s impossible to ignore.

Tjena allihopa. Jag sitter nu och lyssnar på tunga toner just nu. Ute regnar det, lite halvmörkt här hemma och jag pratar inte med någon. Fett skönt alltså. Ibland behöver man inte prata, man låter musiken tala. Oj oj fröken tunga ord:P Nämen. Idag gick jag och farsan och kollade på en keyboard. Mina fingrar har kliat efter att spela piano i flera månader nu, jag har så många låtar i huvudet som måste ut. Ut genom fingrarna.

Jag vet inte vad som gör att jag är riktigt beroende av musik, nästan alla är det. Är det inte sjukt? Vi lever kring musiken. Mår vi bra, musik, mår vi dåligt, musik. Musiken finns alltid där.  Aja, nu ska jag fortsätta njuta av en dag utan stress och samtal hit och dit. När man jobbar mycket lär man sig att uppskatta tystnad och att inte tala med någon. Ta vara på det. Peace!

Tung låt.

Läs fler inlägg

  1. Oj oj vad tokigt..
  2. Tunga toner!
  3. Movie night!!!

Kommentarer