Inte mått så bra..

Sen jag kom hit har jag inte ätit bra alls. Energidryck är min bästa vän, och det tär på kroppen. Om man varken äter eller sover bra, så kommer man i ett tillstånd där man blir lite smått passiv. Man blir hängig och på dåligt humor. Igår bjöd min boss på Art89 mig på middag hos honom och hans fina familj, vet ni hur lycklig jag var efter? Jag tror att det var maten alltså. Wallah haha, jag var på ett super humör. Jag fick träffa hans gulliga fru och hans underbara dotter som jag sprang efter och lekte lite med. Jag älskar barn, jag är GRYM med barn. Gina kommer att bli den SKÖNASTE mamman i stan.. Jag tror att jag har känt mig lite ensam sen jag kom hit, jag gillar att vara ensam, men det kändes riktigt roligt att få träffa en ”familj”, för vi i min familj är väldigt nära.

Imorgon ska jag till Uppsala för att bryta fastan på en av deras ”matfester”. Och sen vill jag spela basket! Mina händer trånar efter att få spela lite, det var så länge sen. För er som fattar noll nu så spelade jag basket i flera år och har varit baskettränare. Dock suger jag nu säkert, men ändå. Så Heba, TA MED EN BASKETBOLL!!!

Läs fler inlägg

  1. Är flyktingtvång bra för Sverige?
  2. Jag är så lycklig!!!
  3. Jag är så less.

Kommentarer