i-landsproblem

Sen jag kom till Stockholm har jag jobbat som en åsna. Jag har knappt kunnat sovit och tackat nej till ex. vara modell för en klädkollektion (jag blev lika chockad som ni), och att gå på Blondinbellas lilla party hon hade häromdagen. Imorgon är det ju b.la Kenza/Natasha Peyre och Bobbys white party… Varför är alla fester 1. Under ramadan 2. När jag har Massvis med jobb 3. När jag är så död att jag knappt kan hålla mina ögon öppna? Jag ska gå dit, ja ska, även om ja kommer att jobba här i kontoret till klockan 14:00 när jag sedan ska vara på radion till klockan sex…När började festen? 19:00? ÅHHH maskin Gina…När ska jag få sova?

Kom precis på vilket FATTIGT problem jag har. Vad fan gnäller jag över? Jävla tönt Gina.

Skjut mig och låt mig sova.

Läs fler inlägg

  1. anagina goes svt morgonsoffa
  2. Drar till stan…
  3. Tack Kenza/Natasha/Bobby!!!

Kommentarer