Hem till Sundsvall…

Jag vill ge er ett bra tips. ÄT INTE 1000kg godis innan ni ska sova, det leder till dåliga saker,som ont som FAN i magen. Okej? Sen ska ni inte heller tro att ni kan jobba i 10 dagar utan att sova eller äta bra, för ni kommer att känna er grovt bakis(det måste kännas såhär att vara bakis, som att en hammare har fått ryck och flugit runt och hammrat på just ditt huvud, det känns väl så eller?)…Bara lite tips, liksom…

Om en timme ska jag ta tåget till arlanda för att ta mitt flyg till Sundsvall. JAG ORKAR INTE! Jag är så less på att ta en massa tåg och flyg och resa. Jag vill bara sitta i min säng och aldrig mer resa på mig…Har ni sett när Lisa Simpson blir sådär grovt fet och ligger i sängen och hennes framtida barn petar på henne med en pinne? Så vill jag bli.. Snart snart snart är jag hemma, och det känns riktigt nice. Morsan måste ha gjort en massa god mat till mig också…åh mammas mat äger!!!

Läs fler inlägg

  1. Ner till stan…
  2. Nu drar jag till flygplatsen!!!
  3. Rösta på mig till Bloggawards!!!

Kommentarer