Har jag förändrats?

Jag har sett lite roliga kommentarer angående att jag har förändrats för att jag nu får pengar för mina videos och att jag inte är samma person. Jag valde att samarbeta med SVT inför valet eftersom jag anser att många ungdomar inte fattar att det är otroligt viktigt. Man fattar inte att man måste vara engagerad och vilja påverka sitt eget samhälle för att det ska bli bättre. Dessa videos jag har gjort, de är gjorda för ett tag sen,dvs jag sitter inte och stressar nu och gör dem. Sen det där angående pengar. ALLA bloggare får pengar. Bara ni klickar in på deras blogg så tjänar de tusentals kronor. Att vissa av er inte vill läsa pågrund av att jag tjänar pengar på det, ja det är lite blåst tycker jag,för tror ni inte att Blondinbella, Kenza eller Kissie får samma sak? Jag har fått massor av erbjudanden som kunde gett mig snabba och feta pengar, men jag tackar nej för att jag vill inte förknippas med saker jag inte tycker har ett gott syfte. Just det jag gör nu, det har ett gott syfte.  Om ni saknar mina gamla videos ska ni inte vara oroliga, de kommer tillbaka,massor av dem.

Karaktärerna jag gör, det är inte meningen att de ska få er att DÖ av garv,utan mer att få er att tänka. Se dem som verkliga personer som tänker kring valet på frågor som vi alla ställt oss ibland. Såklart det ska vara kul, och det kommer det att vara, men just den här månaden innan valet vill jag ÄVEN få er att tänka. Ja vill att ni ska inse att ni har chansen att förändra, ni har chansen att påverka och styra samhället i en ”bättre” riktning, slösa inte bort den chansen…

Jag och två söta läsare från Uppsala. www.zinojamal.blogg.se

Läs fler inlägg

 1. Nu har jag röstat!!!
 2. Vad gör jag här?
 3. Jag har så ont:(

Kommentarer

 • Ingrid

  Bra sagt, kul att du fått chansen att göra det här, jag tycker du ska fortsätta göra det du själv tycker är kul och viktigt och inte bry dig om de – varken anonyma lyssnare eller chefer – som vill forma dig. För i slutändan är det du som ska leva med dig själv. Du är toppen! Bara tro på dig själv och allt blir som bäst. Sverige, världen, behöver fler komiker som du. Ta plats.

 • Jag håller på dig Gina. Jag tycker absolut att det är en bra idé att du vill vara med och påverka. Många ungdomar tror inte det är ett dugg viktigt, men det är det. Vi lever alla i samma samhälle och alla kan vara med och påverka. Jag försöker också påverka på min lilla blogg, och jag hoppas att folk tar till sig det man säger. Man får ju hoppas att det inte blir motsatt verkan, men vi försöker ju i alla fall att förmedla någonting.

  Och du har ju rätt i det där med pengar. De flesta som har en blogg tjänar pengar varje gång man går in på deras sida och varje gång de får en sidvisning. Kenza, Blondinbella, Kissie, Foki, Dessie. Ja, alla de där. Samtidigt kan jag inte klandra dem. Jag förstår att de drar nytta av att de har många läsare och drar in pengar på det. Även jag har reklam på min blogg, men jag har ännu inte tjänat ihop nåt så man kan ta ut något, så jag funderar på att ta bort skiten. Annars är det lättförtjänta pengar, så jag förstår dem faktiskt.

 • ALLA bloggare tjänar inte pengar. Bara de stora med många besökare. Inga pengar genereras av ”page views”. Bara CTs. Annars får du gärna lära mig knepet :-)

  Att tjäna pengar på sin blogg är inte fel så länge man står för det man skriver/gör.

  Som någon klok människa sa: ”Jag har de åsikter och gör det jag gör tills jag ändrar mig”
  /Kör på

 • Hej, förlåt om jag kanske missat om du skrivit de ngnstans. Jag håller klart med dig om valet och så, men vad står du inför valt då? om det är ngt du vill berätta såklart. Höger eller vänster :) ? kram.

 • Emelie

  Herregud människor, ni är värsta hycklarna!! Jag lovar att exakt alla skulle tacka om SVT ville samarbeta med eran blogg, lol. Hon är PRECIS samma person som hon var innan oxo, nu får hon bara betalt -.-

 • -

  vadå förändrats??!!? tycker verkligen inte jag att du har :) jag hoppas du kommer långt.

 • men klart som fan att hon ska ”förändra” sig. det är väl det livet handlar om, att bli vuxen och ”mogna” coh blablabla. bloggen är ju inget man hela sitt liv ska hålla fast vid, det är en tillfällig sak. när man växer upp och börjar skapa sig en karriär så förändras man och sina åsikter. och varför ska inte hon få utnyttja sin blogg till att uppfylla det hon vill göra? klart att hon ska förändra sig och bloggen. plus att det är kul och fräsht med förändringar!!!! hur tänker männsikor egentligen?! :S

 • joana

  hej gina jag älskar alla dina videos hoppas att du kan göra många fler klipp.

 • Tina

  tkr inte du har förändrats alls, o om du har gjort det så har du gjort de på ett bra sätt :)
  Kör på Gina du e bäst!!!! :D