Gud måste älska mig…

…eller så har jag en JÄDRANS tur alltså. Idag skulle jag ju ha den där intervjun på stan. Jag går först runt på lite klädaffärer, luffade sådär classy som bara jag kan. Jag försökte hitta ett paraply, men fann inget. Jag går ut ur affären, försöker att hitta till stället jag ska till men märker att jag gått åt fel hål och behöver gå ca 15 min år andra hållet för att komma fram. Jag ser en unge som skriker, vill ge ungen en fet smäll, kolla snett på ungen, och glimtar ett jätte fint paraply som bara ligger där på sidan av gågatan. Då det duggar ute börjar Gina tänka. Ska jag vara en luffare och ta paraplyet? Verkar ju inte tillhöra någon…

Skön som jag är tar jag det och börjar gå. Nej jag har ingen skam i kroppen, gratis paraply ju. 1 minut senare kommer det. ÖS REGN! Det var som om någon hade slagit på en dusch. Dusch regnet pågick i 30 min, alla satt och gömde sig i affärerna, men inte Gina, hon va stressad och skulle till sin intervju. Hur FET himla tur har inte jag som hittar ett paraply liggandes,och efter börjar de ös regna, och sen sparade jag massa cash? Gud måste älska mig.

Vad gör jag?

Läs fler inlägg

  1. Moderaterna och FI gav mig ett svar.
  2. Vad tror ni om mig?
  3. Rösta på mig till Bloggawards!!!

Kommentarer