Gina-Ice box

Jag satt och chattade med en läsare som skickade mig länken på videon nedan. Åh vad jag ÄLSKAR Omarion-Ice box, riktigt grym. Ljudet är inte det bästa på videon, men den är så äckligt bra så måste slänga upp den igen! Det känns som att jag glömt min passion för musik alltså. Hela mitt liv var det enda jag ville att bli en sångerska. Skriva låtar, producera(jag är grym på att skriva låtar och göra beats faktiskt). Sen efter Idol 2009 när jag åkte ut (kom till topp 100 av 11000, var verkligen inte bra på slutaudition) så släppte jag det lite. Men jag ska mig sjutton börja igen. Ska köpa mig en himla keyboard och rocka loss på den!!!  Medan får ni höra en gammal goding!

Läs fler inlägg

  1. Gina- ”That love is gone”(own song)
  2. Transan Gina.
  3. Kolla illuminati!!!

Kommentarer