Frågor/svar.

Många av er läsare har haft lite funderingar angående mina videos samt kommentarer osv.

1. De allra flesta kommentarer, elaka eller snälla, får ligga kvar här. Men SVT tar ibland bort t.ex. grova personangrepp eller reklamlänkar. Sedan verkar det som om alla kommentarer inte har synts ibland. Om din kommentar inte dyker upp, försök igen!

2. Jag kommer att blogga här tills efter valet. När valet är över flyttar jag tillbaka till gamla bloggen och mina andra snack videos kommer som vanligt upp igen. Kan hända att ett par kommer upp här.

3. Många har tagit illa upp av b.la ”Fippan-tjockisskatt” och den med djuren samt tycker vissa att jag propagerar för islam osv i vissa videos. Dessa videos har gjorts lite annorlunda. Dessa har gjorts mha manus och är inte bara gjorda av mig. Tanken är att vi ska spegla hur olika individer i Sverige tänker kring frågor angående valet. Fippan är så blåst att hon tycker att man ska ta hand om djuren, men samtidigt har hon päls. Hon är så puckad att hon tycker att feta ska betala mer. Som karaktär är hon så. Dvs, det är inget JAG tycker, eller produktionsbolaget som hjälper till tycker.  Dessa videos ska väcka känslor, ska få er att fundera, ska få er att diskutera. Men ni som mår dåligt av de, alltså det är inte syftet, snälla, jag e inte direkt smal? Tror ni att jag skulle göra en video som säger emot kurviga,när jag själv är lite kurvig? Karaktärerna är byggda på det här sättet, så ta inget personligt.  Jag tar inte med mina personliga åsikter i mina videos, om ja skulle göra det så behöver jag inte klä ut mig, då gör jag bara en vanlig snack video.

Ser ni? Kurvig and loving it!

Läs fler inlägg

  1. Har jag förändrats?
  2. Moderaterna och FI gav mig ett svar.
  3. Är jag kaxig?

Kommentarer