Ett äckligt minne…

Sedan igår har ett äckligt minne jagat mig som jag känner att jag måste dela med mig.  Jag kommer ihåg när jag en gång skulle bada och såg en man med regnbågsfärgade tajta speedo’s som precis skulle dyka.  Mannen stod stolt och hade så grymt mycket luft, han skulle visa alla att han kunde sjutton dyka. Okej, folk kollade på honom, men jag tror inte att det var av rätt anledningar. Ni förstår att mannen hade 10 cm långt orange pubishår som stack ut genom hans bad kallingar. Jag mår fortfarande illa när jag tänker på honom, hur kan man inte skämmas alltså? Hur kan han INTE märkt av det? ÅHHHH. Jag kände att eftersom detta minne har torterat mig i så många år, så ska ni få torteras med mig.

Läs fler inlägg

  1. Jag såg ett monster.
  2. Moderaterna och FI gav mig ett svar.
  3. Äntligen hemma!

Kommentarer