En äcklig morgon.

Medan jag idag satt fett uttråkad påväg till jobbet med baba vid min sida som babblade om saker jag inte ens förstod mig på , så såg jag en syn jag helst hade skippat. Jag ser en man som står på busshållplatsen, med en himla fiske hatt, och gräver med sitt finger i näsan. Han böjde till och med på huvudet så att han skulle kunna fixa rätt vinkel och få in fingret så långt som möjligt. Han pillade inte lite heller, utan stod där en stund och bara grävde och gräve i hopp om att få ut något… Mannen..letar du efter en skatt eller? För fy fan alltså!..riktig pinsam människa.

Nu kommer ni säkert säga ”men Gina, det är ju naturligt”, vilket verkar vara det svenska folkets naturliga respons på allt..men jag säger såhär. Visst, jag petar också i näsan som all andra, jag är en ”naturlig kvinna”, men jag är naturlig i smyg, inte ute och fläshar min naturlighet…Är det bara jag som är en drama queen, eller ska vissa saker göras privat och inte fläshas för oss andra?

Läs fler inlägg

  1. Köpt en keyboard!
  2. En dag på stan.
  3. Vad gör jag här?

Kommentarer