Drar till stan…

Hej hallo allihopa. Nu kännr jag mig som en riktig idiot. Jag hade tydligen kommit in på juristprogrammet i Uppsala, men såklart blir det fel med min anmälan och min ”ja tack för platsen” kom aldrig fram. RIKTIG GINA GREJ ATT GÖRA! ÅHHHHHHH, ja som vill plugga universitet! I uppsala liksom, vem kommer någonsin in där? INGEN! Ouf! Jalla, det var tydligen inte meningen att jag skulle gå universitet i år. Vad ska man göra?

Hur som helst, nu är jag helt död, kunde inte fasta idag för hade vaknat 5 på morognen, inte sovit något, inte ätit under natten, rest, vilket medförde att Gina blev fett yr och svimfärdig. Duktigt.  Nu mår jag bättre i alla fall, ska fasta imorogn insallah om jag mår bättre! Nu ska jag ner till stan och fixa lite saker och sen springa till hotellet och sova. Vi hörs sen!

Läs fler inlägg

  1. Ner till stan…
  2. Nu drar jag till flygplatsen!!!
  3. Bettan – ”Jag drar till Afrika”

Kommentarer