Blogawards!

Jag satt här och jobbade och kom och tänka på en sak!! Jag har inte sagt att jag ska till Blogawards ju!!! Kul va? Min glassiga V.I.P inbjudan damp ner i posten härom veckan, men glömde helt bort att ta upp det, har varit så stressad! Grymt roligt ska det bli i alla fall. Jag antar att många vill veta min åsikt om det där med betalningen. Ouf alla har dödat mitt huvud med det där, känns as töntigt alltså. Jag önskar att alla bloggare kunde vara lika engagerade att bojkotta affärer som använder barnarbetare eller att köpa produkter från länder som slaktar människor. Därför tänker jag inte ta upp vad jag tycker, för det finns viktigare saker !!! Man ska vara glad att man vart bjuden haha, inte varje dag man får gå på sånna här grejer liksom! Jag hoppas att det kommer att bli en grym kväll hur som helst, och tack för att jag fick komma!!!

Läs fler inlägg

  1. Wiho!!!
  2. Ner till stan…
  3. Stockholm på lördag!

Kommentarer