Be hot baby!

Många av er läsare har mailat eller kommenterat att min blogg har fått er att må bättre och acceptera er själva och få bra självförtroende. Förstår ni hur otroligt glad jag blir när jag får sånna kommentarer eller mail? Jag vet själv hur det är att inte vara nöjd med sig själv, att sitta och försöka banta ner sig och tro att ”allt komemr bli bra så fort jag ändrar dittan och dattan”. Något jag har lärt mig är det att även om man går upp några kilon, har tusen  finnar i fejjan, känner sig som en slusk och inte har sina bästa dagar, så kommer folk fortfarande se dig som riktigt het bara du själv utstrålar självförtroende och accepterar att du ser ut som du gör.

Alltid när folk sa den meningen så tänkte jag ”lätt för dig att säga, du har modell kropp och lever livet” , men jag lovar att det är sant. Vet ni att jag fått erbjudande att agera model till ett event som ett stort svenskt märke ska ha nästa vecka? Ser jag ut som en model? BIG NO. Men de ville ha något annorlunda, som de tyckte var snyggt. Jag blir så glad att märken äntligen börjat ändra på idealet och fattar att vi tjejer ser olika ut och kommer i olika storlekar, det måste ni läsare också fatta. Älska er själva och känn er grymma, för wallah de speglas ut!  

Läs fler inlägg

  1. Gina- Baby(Justin Bieber)
  2. Jag är ingen svartskalle!
  3. Makten ligger i dina händer!

Kommentarer