Är jag kaxig?

En av mina läsare hade lite tråkigt och valde då att smsa frågan ”Vem är Ana Gina?” till en viss nummer upplysning. Hon mailade mig svaret som hon fick av dem:

”Ana Gina är kanske världens vackraste tjej! I alla fall tycker hon det själv. Hon är visserligen snygg som få och kommer gå långt här i livet men hennes enorma självförtroende kan ibland göra att hon uppfattas som lite kaxig. Hon har förövrigt en enorm kärlek till handväskor,helst skulle hon bara shoppa handväskor hela dagarna. Då hon inte shoppar handväskor brukar hon skriva i sin blogg samt hänga ut med sina tjejkompisar och snacka killar!”

HAHAHAHAHAHAHAHHA.  Whaaaaat? Jag tycker verkligen inte att jag är världens vackraste!   Och vart kom handväskorna ifrån?(jag har en enorm kärlek till SHOPPING i allmänhet kära nummer upplysning.  ”Snackar killar” hahah jag dör…. Stämmer det in på mig tycker ni? Jag är väl  inte kaxig?

Läs fler inlägg

  1. Jag är så less.
  2. Hej jag är efterbliven.
  3. Jag är så lycklig!!!

Kommentarer