Är jag gravid?

Kan det vara så att jag är gravid utan att jag vet om det och har haft värkar i 3 dagar nu? För fy fan nu känns det som att det är dags att föda. Min mage DÖDAR mig.  Och nej, jag VÄGRAR att gå till doktorn, för vi alla vet hur det är men sjukvården i hela världen,den är handikappad…Man ringer dit, säger att man håller på att dö, de säger ”men så ont kan du ju inte ha du har ju klarat dig i flera dagar nu”(wallah de sa så till min bror), så måste man ljuga ihop en historia om att man haft feber, kräkts, brutit nacken och har en 1,5 meter böld som sticker ut ur arslet. Om du säger så,plus att du har ont i halsen, KANSKE du får tid.

Så kommer man dit och får sitta som en idiot i 4 timmar, sen när man kommer in så ler doktorn och säger ”nu ska vi se då..nej då…här är det inga problem”… Inga problem? Inga problem? Älskling DU har problem som inte kan se att jag dör snart. Nej, ingen himla doktor här tack!!!

Hittade den här bilden från studenten med mina bybor Robin och Björn! De här killarna är bönder på hög nivå, de kommer ju från Matfors!!!

Läs fler inlägg

 1. Jag är ingen svartskalle!
 2. Hej jag är efterbliven.
 3. Är jag fake-muslim?

Kommentarer

 • JAG SPYTTE PRECIS :( SÅ MIN MAGE HAR OCKSÅ DÖDAT MIG KAN MAN SÄGAA :( :(

 • Du kanske har genomgått en jungfrubefruktning? :)

  Jag känner inte igen det där med vårdcentralen, våran är rätt bra och man får komma in utan problem. Dock är det långa telefonköer och väldigt kort tid man har möjlighet att ringa, så det är inte alltid man kommer fram. :(

 • Haha, förstår dig så väl det här med läkare. Man drar sig för att ens ringa. Man ringer och säger hur det är. Och vad får man för svar? ”Nej, det finns ingen tid, ring igen imorgon”. Man måste ringa när de öppnar på morgonen… Eller nej, INNAN de öppnar. För INNAN de öppnar är dagens alla tider redan slut, underligt nog.

  Och om man ber om att få ta blodprov för att kontrollera ens värden, det är nästintill omöjligt. Man får tjata, och tjata, och tjata. Man betalar ju för fan för sjukvården, då ska man väl få det man ber om? Även om man säger vad som är eller känns fel så är det ingen som lyssnar på en.

 • Mee!

  Hej Gina!
  Jag läser din blogg varje dag och tycker om den men på sista tiden har du blivit väldigt konstig. Du klagar på allt och alla och det är inte bra. Visst jag förstår att du har ont i magen och det är jätte jobbigt och jag tycker synd om dig för det, verkligen. Men va snäll och prata om bra grejer och inte om att kära sig, böld och en massa andra konstiga grejer för det är inte roligt. Jag börjar tappa intresset och läsa din blogg. Gå tillbaka till den gamla Gina för hon skojade bara och va rolig.

  Annars är du en kanontjej!!

 • stackare :( hoppas att du mår bättre snart!
  hahah och matfors?! Shit träffade en snubbe därifrån för flera år sen, hans kompisar drev med honom om att han kunde se hur mycket klockan var bara av att titta på var solen befann sig. Hahahah synning

 • Lisa

  Hej

  Gina

  Kolla om du inte är laktosintolerant eller allergiskt mot något som du äter. Försök att ta bort bröd och mjöl produkter, Ät mycket frukt drick smothiesar osv.
  Önskar dig snabb tillfrisknande! :)

  Tugga maten sakten. Akta dig från stress!

 • fatma

  Du snaka om att man känner igen sig dom värsta konstiga man måste komma t dom som döende för o få vård :o

  hahahahahahahaahahaha du fick mig o tänka på en sak om vården nu vet jag vaf alla säger ÅHH HOPPAS DU FÅR BRA BETYG O BLIR LÄKAER jo så dom ska få gratis vård hahahaahahahahahahaha :D

 • syster

  fan va fin du var på bilden ,,,,,,vad har hänt med dig nu? lol

  du får gissa vem jag är gina?

 • Usch vad jobbigt. Det är jobbigt med vården också som du säger, de bsäger att du är ok hela tiden, fast man vet att det inte är det… De verkar bara vilja bli av med folk, typ..

 • Hahaha, äntligen en som tycker som mig om läkare! Bra där!

 • anonym

  Hej, jag älskade din blogg förut! Den var jätte rolig och så, men nu klagar du på allting nästan hela tiden, den har förändrats sen du bytte till din ”val-blogg”. Hoppas att den blir som förut igen!
  (tycker som Mee! )

 • Sedan när blev Allsta Matfors? :O

 • I Norge ær værkligen sjukvården mycket bættre! Alla har en privat lækare, man ringer alltså inte till en vårdsentral! Å så sæger man hur man mår och hur længe man har mått så och att man vill komma inn før en chekk up! Å i værsta fall får man en timme dagen efter på morronen! Lækarna har alltid tid øver och om inte jusst min privata lækare ær sjuk eller faktiskt inte har tid så får man gå till en annan. Det hænder dock sellan eftersom att lækarna tar inte på sig mera ænn vad dom kan bita øver hær! Ælska norges privatlækare, hata Norges akutmotak! Det ær det sæmsta någonsinn! Det tar inte så lång tid på akuten hær som det ofta har gjort i sverige før mig, MEN man får alltid besked om att åka hem och se ann hur det går och eventuellt komma tillbaka senare om det inte blir bættre. Andra gången man kommer får man dock hjælp:P

 • Hej Gina. Jag älskar din blogg. du skriver helt underbart, jag älskar den !! du är så hiiimla rolig ! jag håller med om det här med doktorn, dom får fan hålla på precis som dom vill.

  & det här med den här ärliga trenden, att man ska va nöjd mdet det man har & att man inte ska snacka skit om folk. helt rätt! så himla rätt.

  Jag hoppas du vinner Kristallen, du förtjänar den, dina ”figurer” är klockrena ! Jag läser din blogg varenda eviga dag ska du veta.

  kram anna & krya på dej !

 • Leffe Gröt

  Tänker inte skriva det jag tänkte skriva. Men hyckla inte så, du pratar om att vi människor ser en massa fel med andra, sen sitter du och gråter för att du inte får träffa en läkare för lite magont? Är du helt dum i huvudet?

  Till MaryCaroline, betalar för vården? Senast jag kollade hade vi fri sjukvård i sverige. Du kanske vill slippa lite skatt och sedan få betala tre tusen för att få ditt jävla blodprov taget, trots avsaknad av underlag? Sluta gråt.