Ångest natten.

Godkväll godkväll i lingonskogen (Vad läskigt om vi skulle vara i en skog nu, ush, med lingon i,och troll, och barr och en skogsturk…). Jag har för mycket saker att göra på för kort tid. Har fortfarande inte packat klart, har inte hittat alla saker jag ska ha med, jag har inte ens hunnit fixa mitt fluff hår. Hade jag haft svenskt hår hade jag kunnat ‘lufttorka” mitt hår och svävat runt på stan utan problem. Men nu är det så att jag har arab hår that goes out of control. Eller nu ljuger jag, när jag var yngre var det RIKTIGT import hår, men nu blir det fett fina lockar direkt när man vaknar, men ändå, det låter bättre om man gnäller, så vi kan låsas att jag har riktigt afro hår eller något…Hur kan man få in 10 dagars outfits i en liten väska? Jag ska vara i Sthlm så länge, känns RIKTIGT himla gött!!!!

Ångest har jag också. Imorogn kommer en taxi stå utanför min dörr kl: 05:45. Noterna 05:50. Mitt plan går ju 06:50. FÖR TIDIGT!!!!!!!! Mornar medför aldrig bra saker. Alla på planet kommer att lukta kaffe. Jag gillar inte kaffe lukt. Speciellt inte när lukten kommer ifrån en massa medelåldersmän som nyss käkat sig mätta på en kaviar macka och säger ”mumma” när de är klara. Jaja, mycket saker att göra nu, vi hörs imorogn mina fina katter.

Dör man inte lite inombords när man ser min farfar? Erkänn, ni DÖR just nu. Han är så otroligt söööööööt!!!!! Jag ÄLSKAR min farfar<3 Habibi!!!

Läs fler inlägg

  1. Put your hands up!
  2. Vem ska jag rösta på?
  3. Vad gör jag här?

Kommentarer