29 augusti 2010

HALLO? ÄR DET SÖNDAG IDAG? NOOO.  This is Gina calling, 12 point to Bosnia Herzegovina(eller hur det nu stavas). Varför är det så att man ALDRIG fattar vad de på melodifetivalen säger. ”Tank får grejt show, (kallt skratt) it’s really lovelii caracooo”…Jaha, och vad betyder caracoo?

Igår var jag hos Nada och käkade GODASTE maten jag ätit på länge.Tusen tusen tack för käket. Efter det kollade vi på ”Snabba Cash”,  såg ”Shutter Island” med snygga Leonardo Dicaprio förra gången. ”Snabba cash” var en riktig besvikelse, eller den var bra för jag förstod den då jag läst det mesta i boken, men alla andra som satt med mig fattade noll. Synd men nu fick jag se den i  alla fall, fett kattig var Jorge också. Mumsification på hög nivå!!!

Matias Padin heter han som spelar ”Jorge”, han längst till vänster..Nada ärligt nu, är det inte kattification på hög nivå?

Läs fler inlägg

  1. 15 augusti 2010
  2. 24 augusti 2010
  3. 1 september 2010

Kommentarer