24 augusti 2010

Godmorgon Godmorgon mina fina kisse katter. Idag är det officiellt min sista JOBB dag här i Stockholm, vilket känns tråkigt men samtidigt riktigt skönt. Jag saknar mina vänner så otroligt mycket faktiskt, man har ju känt sig lite ensam:P Dock är det tur att jag har lite vänner här också, annars hade jag legat i fosterställning och sagt ”every time a bell rings an angel get’s it’s wings” 1000 gånger efter varandra riktigt sakta i ett svart hörn i mitt hotellrum…wallah jag fattar inte grejen med mina beskrivningar..

Idag ska jag träffa min storebror som ska hit och vi ska ta en runda på stan efter att jag haft alla mina möten. Sen ikväll drar jag till Uppsala, men imorgon kväll ska jag troligen tillbaka till Stockholm för att gå på NRJ grejen. Taio Cruz ska ju komma, och han är en stor favorit hos Ginisen! Vi hörs snart!!!

Fredrik Eddari aka ”Abu Hassan”, Jag och Bella (eller som khadidje skulle sagt,blondie bell) i måndags på min hemliga inspelning!

Läs fler inlägg

  1. 15 augusti 2010
  2. 29 augusti 2010
  3. 1 september 2010

Kommentarer