15 augusti 2010

Godmorgon. Jag är riktigt lack nu alltså! Jag vaknade klockan 09:00 idag…det är helg…..jag fastar…vi får äta klockan 21:00…förstår ni varför jag är arg?….jag älskar…. att skriva…såhär… Haha okej jag ska sluta!

Tänk om jag hade en lång Darth Vader kappa.. med guldknappar och en vit häst som fanns tillgänglig när jag ville, då skulle livet funka bra. Hur som helst, idag ska jag bara göra tråkiga saker. Packa, fixa naglarna, hjula med ett string hjul i handen…det vanliga alltså. Hoppas att ni har en grym söndag! Muhahah ni börjar skolan snart, HA HA! Welcome to helvettica. Helvettica Narrow. Alltså förlåt för det här värdelösa inlägget, jag pallar inte med livet idag hahahahaha.

Jag fattar inte vad ni gör? Flyger ni eller? Jag är den coola, helt skön sådär, kör på peace tecknet.. men jag fattar inte vad ni försöker att uppnå? Tror ni att ni ska lyfta om ni gör sådär med era armar? Var det planerat? Skulle det se ut som konst? Jag tror att Samar står bakom det, en dålig ful idé haha. Typiskt dig Retard Units HAHAHAHAHAHHAHAHA.

Läs fler inlägg

  1. 24 augusti 2010
  2. 29 augusti 2010
  3. 1 september 2010

Kommentarer